T. Chlapec 20.
E. Adjei 41. (p.)
2:1
(2:0)
56. B. Nádeníček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o první místo porazila Lhota na svém hřišti Poříčany


Branky


20. T. Chlapec , 41. E. Adjei (p.) - 56. B. Nádeníček (p.)
11

Lhota - V neděli byl na programu zápas o čelo tabulky, když domácí Lhota byla v tabulce před Poříčany pouze o skóre. Hosté v minulém kole udělali důležitý krok k prvnímu místu, když na domácí půdě porazili Slaný, které po podzimní části tabulku vedlo. Hostům navíc chyběl Pergl, který v minulém zápase dostal červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Lhoty

První půle byla jasně v podání domácích, kteří si vytvořili hned několik gólových šancí. Ve 20. minutě se navíc dostali domácí do vedení, když po faulu na Ibeho na hranici půlky hřiště rozehrál Šalamoun, který krásným balónem našel Chlapce a ten hlavou zaznamenal gól - 1:0. Čisté svědomí nemůže mít gólman Janocsko, který se po nedůrazném výběhu nechal Chlapcem přehodit. Domácí si i nadále vytvářeli šance. V jedné z nich se ocitl Mbah, který se dobře uvolnil a postupoval sám na hostujícího brankáře, který ale výborně přečetl zakončení a skvělým zákrokem podržel svůj tým.

 

Další obrovskou šanci měla Lhota po krásném centru Valína, který našel svého Hájka, před kterým už jen čekala půlka odkryté branky, ale ke smůle domácích mu střela nesedla a branku přestřelil. Hosté se snažili vytvořit si také nějaké šance, nejčastěji z přímých kopů a rohů, kterých měli v první půli dost, avšak obrana společně s brankářem Tůmou si se vším poradila a hosty k ničemu nepustila. Naopak těsně před poločasem domácí vybojovali penaltu, když jeden z obránců hostí zahrál ve velkém vápně rukou. K míči se sebevědomě postavil Kwame a nedal brankáři šanci - 2:0.

Poříčany dokázaly jen snížit

Do druhého poločasu vstoupili domácí s tím, že nikam nebudou pospíchat. Naopak hosté se snažili se zápasem něco udělat a začali hrát více s míčem. Hrálo se ale spíše od vápna k vápnu, brankáři mnoho práce neměli. Zdramatizování zápasu přišlo v 56. minutě, když po zbytečném faulu domácího Kabyla na hranici velkého vápna, přišla penalta pro hosty. Balón si vzal nejlepší střelec Poříčan Nádeníček a překonal brankáře domácích - 2:1.

 

Hostující Poříčany se najednou dostaly zpět do zápasu a toužily po vyrovnání. Proti byla ale výborná obrana domácích, která snad za celý zápas nedovolila Poříčanům ani jednu nebezpečnou střelu na bránu. Šmidrkalova střela byla zblokována a v největší šanci hostí pálil Janda nad branku. A tak vybojovali domácí velmi cennou výhru a svému soupeři odskočili na tři body.

 

Kaňkou utkání bylo akorát zranění Mbaha, který se v souboji někdy okolo 85. minuty trefil hlavou s hostujícím Gajdaszem a pro domácího borce následně musela přijet sanitka, když upadl do bezvědomí, ale nakonec se probral, přesto poté začal kolabovat, když se zvedal. Vše naštěstí dopadlo dobře a Mbah byl ještě v neděli večer z nemocnice propuštěn.



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "První poločas byl z naší strany nejhorší, co jsem u tohoto týmu. Měli jsme ze soupeře zbytečný respekt a domácí šli zaslouženě do kabin za stavu 2:0. O poločas jsem musel trošku zvýšit hlas, udělat jednu změnu v sestavě a přeskupit řady. Druhá půle byla od nás úplně o něčem jiném. Navíc jsme po deseti minutách snížili brankou Nádeníčka. Škoda, že jsme některé věci nevyřešili lépe ve finální fázi. V největší šanci na srovnání byl deset minut před koncem Janda, ale bohužel přestřelil. Bohužel se fotbal hraje na devadesát minut a my začali hrát až druhou půli, když jsme první prochrápali. To je fotbal. Nezbývá nic jiného, než pracovat v týdnu a v neděli urvat tři body."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Valín [-] (53. M. Kudela [-] ) , T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (91. D. Danylych [-] ) , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] (95. O. Popok [-] ) , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - D. Vild [-] (46. M. Ramšák [-] ) , P. Janda [-] , D. Červený [-] (80. J. Puk [-] ) , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

ŽK: 43. S. Ibe , 85. J. Tůma - 18. O. Puk , 43. D. Vild .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Přivítáme velmi obtížného soupeře v boji o první místo. Věřím, že podáme dobrý výkon a zvítězíme.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích