1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel mezi Novým Strašecím a Libušínem skončil remízou a bod navíc patřil hostům


Branky


5

Nové Strašecí - Poslední Libušín přijel do Nového Strašecí se ztrátou čtyř bodů právě na svého soupeře a bodový rozdíl se o jeden bod zmenšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libušín udeřil z první šance

V úvodu bylo nepatrně lepší mužstvo domácích, ale samotné zakončení bylo nepřesné. Naopak Libušín skóroval hned z první střely, když z následné dorážky dorazil míč do sítě Abraham - 0:1.

 

Hra se odehrávala převážně ve středu pole, ale šanci na vyrovnání přeci jen domácí hráči měli, ale hlavička J. Mrázka mířila jen do připraveného Poráčanina.

Novotrašecká odměna v podobě vyrovnání

Jako první musel po změně stran zasahovat domácí brankář Klíma po střele Neumana. Následoval však rychlý protiútok Novostrašeckých a spolupráce bratrů Mrázků, Lukáš nacentroval a hlavičkoval Jan, ovšem jen dostředu brány.

 

DOmácí zjednodušili hru a stále více se tlačili do vápna soupeře, ale s centrovanými míči si Libušín dokázal s vypětím všech sil poradit. V 80. minutě přehazoval J. Mrázek chytře hostujícího brankáře, ale s ním přehodil i branku a Elscni trefil pouze tyč.

 

Zaslouženého vyrovnání se domácí fotbalisté dočkali v 84. minutě, když míč trefil přesně do sítě J. Mrázek po rohu Trnky - 1:1. To však nemuselo být od domácího střelce vše, ale v poslední šanci ho vychytal Poráčanin.

Libušín s bodem navíc

Hostující brankář zneškodnil dva pokusy, vychytal Trnku a Erbu. Rozhodující pokotuvý kop proměniil Caizl.

 

Libušín díky získaným bodům živý stále naději na záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "První poločas byl strašný, přizpůsobili jsme se chodícímu fotbalu soupeře a ten nás navíc potrestal gólem. Druhá půle byla mnohem lepší, soupeř se dostal maximálně čtyřikrát na naši půlku, měli jsme spoustu šancí, ale dali jen jeden gól. A penalty nám vůbec nevyšly."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Beneš [-] (62. P. Svoboda [-] ) , L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] (88. M. Kaválek [-] ) , M. Mžourek [-] (62. J. Ducár [-] ) , M. Erba [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , J. Trégr [-] (90. M. Bláha [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - P. Caizl [-] , K. Výborný [-] , J. Veselý [-] - T. Neuman [-] , O. Havrda [-] , T. Abrhám [-] , T. Hejduk [-] (82. T. Bejbl [-] ) , J. Říčka [-] - J. Křemen [-] , P. Šarocha [-]

ŽK: 87. J. Kapek .
Hráči zápasu: J. Mrázek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Václav - KUBEČKA Pavel, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích