Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 10:15

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádeníček rozhodl o výhře Poříčan v Kutné Hoře


Branky


5

Kutná Hora - Domácí trenér postrádal Kacafírka, který by se měl od nové sezóny stát hráčem právě Poříčan. Domácím neúčast nejlepšího střelce moc nevadila a do posledních minut sahali po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly na obou stranách

Ve 4. minutě zahrávali hosté standardní situaci, domácí míč sice odehráli jako první. Balon však propadl na zadní tyč k volnému Gajdaszovi a ten rozjásal svou hlavičkou Poříčany - 0:1.

 

Na druhé straně trefil Wolf z přímého kopu jen zeď. V 9. minutě vypálil tvrdě a přesně k tyči Semrád a bylo srovnáno - 1:1.

 

 

Domácí měli ve 20. minutě možnost standardní situace, která ale brankou neskončila. Poříčany zahrozily znovu ze vzduchu, ale Nádeníček nemířil přesně.

 

Do poločasu ještě zahrozil domácí Cimr, ale přestřelil. Hosté míč naopak do sítě dostali, ale gól nebyl pro ofsajd uznán. V závěru musel ještě zasahovat domácí brankář Malý.

 

Podobný start hostí jako v poločase prvním. V 50. minutě vypálil Pergl a křížná střela skončila až možná překvapivě v šibenici - 1:2.

 

Vedeni mohli Poříčanští navýšit po standardní situaci, ale hlavička skončila nad bránou. Hosté pak dostali míč do brány, ale gól opět pro ofsajd neplatil.

 

V 70. minutě musel předvést sve umění hostující Janocsko, který si poradil s tvrdou střelou domácího Piskače. Pak měli domácí výhodu rohového kopu, po kterém hlavičkoval Wolf do tyče. 

 

V 80. minutě napřáhl Cimr a překvapil Janocska - 2:2. Hosté dostali potřetí míč do brány z ofsajdu, který byl i v 85. minutě odmáván a odpískán.

 

V 88. minutě dostal průnikovou přihrávku Nádeníček a překonal Malého - 2:3. Díky tomuto gólu budou Poříčany v posledním kole hrát o mistra soutěže na dálku se Lhotou.



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Začali jsme hodně dobře a brzy jsme dali první branku. Domácí jsme nepouštěli na naší polovinu, jenže po chybě, malé domů a faulu přišlo vyrovnání. Sami jsme je postavili zpátky na nohy. Po změně stran se nám povedla pěkná akce, po které se trefil Pergl přímo do šibenice. Vedení jsme nenavýšili, udělali fatální chybu a zase dostali domácí do sedla. Nakonec se nám podařilo strhnout vítězství na naší stranu."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , O. Filipec [-] , V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] (46. J. Kolůvek [-] ) , M. Wolf [-] (82. M. Čáp [-] ) , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Saulich [-] (65. M. Kracík [-] ) , T. Exner [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - P. Janda [-] , D. Pergl [-] (71. D. Vild [-] ) , M. Ramšák [-] , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Puk [-] , J. Prejsek [-] , J. Šmidrkal [-] (88. F. Stárek [-] ) , P. Zdeňka [-]

ŽK: 29. L. Marek , 34. J. Kulhánek , 61. T. Exner - 84. O. Puk .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Hes Filip - JEŽEK Ondřej, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Oboum týmům jde o hodně. Viděl bych to na defenzivní fotbal a druhý bod budou brát hosté.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů