1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Rozjetý Zavidov hrál poločas v deseti a prohrál na penalty


Branky


8

Domácí FC 05 Zavidov si nedělní zápas nadějně otevřel. Po půlhodině hry se nakonec hostujícím Jedomělicím podařilo vyrovnat a došlo k vyloučení V. Beneše. Hostům se přesto nepovedlo nad oslabeným Zavidovem skórovat a zápas musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a vyloučení

Domácí hned od začátku diktovali tempo hry. Hosté, kteří přijeli bez jediného hráče na střídání, se stáhli do obranné ulity a hrozili z brejků. Hned po několika minutách se mohl prosadit Hranych, který z blízkosti trefil tyčku. V 11. minutě už bylo pro domácí veseleji, když Zuda pasem za obranu vyslal Korčáka do úniku, který zakončil podél brankáře 1:0. Hosté však stále hráli svoji hru s pevnou obranou, do které se domácí těžko dostávali.

 

Ve 30. minutě kopali Jedomělice přímý kop z vápna. Když už to pro domácí vypadalo, že už je situace zažehnána se balón se štěstím dostal k hostujícímu záložníkovi, který centroval pod sebe a pro Milfaita nebyl problém míč uklidit k tyči. Zlomový moment přišel ve 38 minutě. Domácí kopali standardku od lajny. V přerušené hře došlo ke strkanici ve vápně, při níž domácí V. Beneš přímo před zraky rozhodčího udeřil loktem hostujícího obránce do obličeje. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta.

 

 

Oslabený Zavidov neinkasoval

Od druhé půle se situace otočila. Zavidov v deseti pečlivě bránil a čekal na brejkove situace. Jedomělice se však do žádné šance nedostali. Naopak domácí mohli strhnout výsledek na svou stranu. Jednou postupoval sám na brankáře kanonýr Korčák, jemuž šanci zmařil na poslední chvíli vracející se obránce. V další šanci centroval Žďánský a Jančaříkovi chyběly jen centimetry aby dosáhl na balón.

 

Krásný volej Krejčího skončil těsně vedle. Rozhodnout mohl v 88. minutě opět Jančařík, který jen těsně nedosáhl na centr Korčáka. Zápas tedy rozhodly penalty. Hosté neproměnili pouze jednu, naopak domácí zahodili hned čtyři. Plusový bod si tak odvezli Jedomělice.

 

Za fotky děkujeme Davidu Svobodovi, jehož další fotky si můžete zobrazit zde.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: Do zápasu jsme šli s jediným cílem a to vyhrát. Hned od začátku jsme vedli, potom jsme ale začali být uspokojení. Těžko jsme se dostávali do zabezpečené obrany hostů. Když hosté z ojedinělé šance srovnali, začali jsme opět hrát. Bohužel přišel zkrat V. Beneše, který nesmyslně oslabil svůj tým. Najednou jsme museli změnit hru, avšak i tak jsme měli šance na to vyhrát. Je to škoda. Kluci ale i v deseti bojovali a já jim musím poděkovat.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - L. Kapoun [-] (81. P. Vitner [-] ) , P. Šíma [-] (77. J. Jančařík [-] ) , V. Beneš [-] , T. Korčák [-] , M. Dvořák [-] , D. Štiller [-] , M. Zuda [-] , J. Hanych [-] (71. J. Klouček [-] ) , M. Krejčí [-] (66. D. Žďánský [-] ) , M. Havel [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] , E. Rezek [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , M. Drbota [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

ŽK: 28. M. Havel , 66. L. Kapoun - 80. M. Drbota . ČK: 35. V. Beneš .
Hráči zápasu: T. Korčák - R. Nedvěd .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PALEK Michal - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích