3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ukončil vhozený půllitr na hrací plochu


Branky


0

V prvním poločase domácí vedli již 2:0 a fanoušci tak mohli být spokojeni s výsledkem. Na začátku poločase druhého navíc navýšili skóre na 3:0. Líně dokázaly snížit v 60. minutě, jenže jeden z fanoušků domácích se natolik rozhořčil, že vhodil skleněný půllitr po jednom z hostů a zápas musel být přerušen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas to byl v celku poklidný, Kunějovice chtěli vyhrát a měly k tomu rozhodně blíž, než Baník. Ovšem to se nejspíše nezdálo jendomu z domácích fandů, který zápas "ve své podstatě přerušil a následně také ukončil".

 

V 1. poločase se skóre měnilo pouze na domácí straně, do 20. minuty byli domácí aktivnější, ale potom se hra vyrovnala. Přesto Kunějovice dokázali vstřelit další gól a po prvním poločase ukazoval stav - 2:0.

 

Moc dlouho se nehrálo..

I třetí gól se podařilo domácím vstřelit (3:0), jenže poté se ke slovu dostal Jaroslav Kracík a dokázal snížit na rozdíl dvou branek. To se zřejmě nelíbilo domácím fandům a jejich bezohledné chování vyústilo až k vhození skleněného půllitru po jednom z hostujících hráčů, čehož si hned všiml hl. rozhodčí a zareagoval zřejmě správně. Zápas nejdříve přerušil a následně také ukončil. O dohrávce tohoto zápase vás budeme dále informovat

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně B
pí. Vágnerová: Domácí měli mírný tlak do 20 minuty a pak se hra vyrovnala. V 65. minutě byl vhozen skleněný půllitr po hostujícím hráči a zápas byl ukončen.



Sestavy



TJ Baník Líně B
J. Janský [-] - J. Adamovič [-] , J. Šlouf [-] , M. Boreček [-] , T. Junk [-] - M. Šluk [-] , A. Grätsch [-] , M. Vágner ml. [-] , J. Zikmundovský [-] - J. Kracík [-] , T. Šesták [-]

Místo: hř. Nekmíř.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.