1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra domácí Hluboké "B" nad rezervou Rudolfova


Branky


19

Po herně vcelku nevydařeném, ale výsledkově úspěšném, prvním domácím mistrovském utkání jarní sezóny, proti TJ Sokol Žabovřesky, nastoupili hráči Rudolfova "B" proti rezervě TJ Hluboká nad Vltavou. S cílem podat o 100 %  kvalitnější výkon než minulý víkend, pokusit se urvat tři body a posunout se tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařila vstřelit úvodní a zároveň vítězná branka zápasu

Již od začátku utkání tahali hostující hráči za kratší konec provazu a domácí je svou zkušeností a fotbalovostí prakticky do ničeho nepouštěli. Naopak sami kombinací uprostřed hřiště svého soupeře přehrávali a nutili ho někdy z jeho strany až k naivním dorosteneckým chybám. A po jedné z nich hosty z Rudolfova potrestal gólem v 18. minutě Martin Čuhaj a Hluboká šla do vedení - 1:0. Hostující hráči dále předváděli fotbal plný nepřesností, bez pohybu, domácí mužstvo hrálo dobře odzadu a rudolfovští se kromě několika pološancí k ničemu nedostali. Výsledek poločasu tedy určil jeden vstřelený gól.

Zlepšený výkon hráčů Rudolfova, ale branku už diváci neviděli

Po poločasové bouřce v kabině a prostřídání chtěli hráči rudolfovské rezervy alespoň vyrovnat. Celý druhý poločas měli sice optickou a trvalou převahu, dokázali si vypracovat i několik gólových šancí, ale buď branku domácích minuli, nebo nastřelili hráče domácích na brankové čáře a nebo je vychytal domácí brankář Jakub Machovec. Na druhou stranu se musí uznat, že domácí z kontrů do otevřené a chybující hostující obrany, mohli přidat několik pojistek. Ale buď je vychytal výborný David Keřka v rudolfovské brance, který si svými výkony a přístupem v tréninku důrazně říká o místo v brance A-mužstva Rudolfova v KP,  nebo domácí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Na výsledku se tedy už nic nezměnilo a po bezbrankové druhé půli zůstaly všechny body na Hluboké.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Hlubocký ( vedoucí ) a Josef Dvořák ( trenér ): Nastoupili jsme v krásném areálu, na velmi kvalitní přírodní trávě a v překrásném zázemí nové tribuny, kterou musíme domácím funkcionářům velmi pochválit. Výkon našich mladíků se nám ale hodnotí těžce. Nechápeme, co se s mužstvem děje a z jakého důvodu nehraje to, na co má kvalitu a natrénováno. Musíme se prostě vrátit k poctivému, běhavému a důraznému fotbalu. A hlavně do toho dát srdíčko a bojovnost ! Bez toho to nejde v žádném sportu… Připadalo nám, že na Hlubokou přijel tým, který nepřijel vyhrát, ale pouze z nutnosti utkání odehrát a máme také podezření, že několik našich hráčů bylo ještě myšlenkou na sobotní oslavě… A poslední věc, do utkání nemohli ze zdravotních důvodů nastoupit Václav Dvořák a Martin Kocina a ze studijních Radek Tyrpák. A jak je vidět, tak jejich absenci nejsme schopni bohužel adekvátně nahradit. V neděli přivítáme mužstvo Neplachova a budeme chtít soupeři oplatit podzimní porážku a konečně na jaře podat takový výkon, který odpovídá kvalitám našeho mladého mužstva !



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Machovec [-] - L. Adam [-] , J. Štabrňák [-] , M. Kudrle [-] , P. Stejskal [-] , P. Salva [-] , O. Krátký [-] , J. Rubick [-] , K. Štabrňák [-] , P. Tůma [-] , M. Čuhaj [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - P. Kryeziu [-] , M. Šefl [-] , R. Tyrpák [-] , M. Žoček [-] - M. Kocina [-] , J. Machovec [-] , A. Janura [-] , F. Peiger [-] , M. Sládek [-] - R. Vo Son [-]

Hráči zápasu: J. Machovec , M. Čuhaj .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - RUBICK Jiří (N), DVOŘÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Tipovat vzájemný souboj dvou rezervních týmů bývá složité. Záležet bude, jak se které mužstvo sejde. Díky domácímu prostředí mírně favorizuji Hlubokou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů