5:1
(2:1)
20. V. Danko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 14:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná lídra v první půli trápila, ale na body to nestačilo


Branky


20. V. Danko
0

N hřiště lídra tabulky, Sokolu Lom, zavítali hosté ze sedmé příčky. Ti si dali za úkol vedoucí celek soutěže na jeho hřišti alespoň pořádně potrápit. Brzy se také dostali do jednobrankového vedení a nebýt odmávaného ofsajdu, mohli vést už o branky dvě. Ale potom se vše otočilo a Sokol poměrně hladce strhl utkání na svou stranu a na domácím hřišti nakonec dovedl zápas k vítěznému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Z kraje první pětačtyřicetimiutové části se zdálo, že favorita z první příčky nebude čekat jednoduchý boj. Sokol byl houževnatý a plný odhodlání soupeře zaskočit. Což se mu také částečně podařilo, když se ve dvacáté minutě po trefě Vasila Danka, dostal do vedení. Netrvalo dlouho a hosté zdvihali ruce nad hlavu podruhé, to když si dal vlastní branku domácí hráč, ale ta nakonec nebyla pro ofsajd sudím uznána. Tento verdiktu sudího hosty pořádně zaskočil a do utkání už se pořádně vrátit nedokázali. Domácí poté zásahy ve třicáté a pětatřicáté minutě otočili utkání na svou stranu a do šaten už odcházeli jako vedoucí tým.

 

Ve druhém poločasu už viděli diváci představení pouze jednoho týmu. Lom svou příležitost už nepustil a hned z kraje poločasu zvýšil na rozdíl dvou branek. A své vítězství definitivně stvrdil brankou o deset minut déle, které Lesné sebrala i poslední zbytky naděje. Okolo sedmdesáté minuty přidal Lom na dort poslední třešničku v podobě konečné úpravy skóre. Zbylých dvacet minut se dohrávolo už v poklidu a ani jeden tým se již nikam nehnal.



Ohlasy k zápasu



TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): My jsme přijeli s tím, že se budeme snažit lídra tabulky na jeho půdě, co nejvíce potrápit. Dlouho se nám to dařilo, dokonce jsme se dostali do jednobrankového vedení. Poté si soupeř navíc dal vlastní gól, který pro náš ofsajd nebyl uznán. To nás trochu zarazilo a soupeř toho využil. My to přesto nevzdávali a do konce první půle si myslím, že byla hra celkem vyrovnaná. Což znamená, že s první půli jsem spokojen. Ve druhé jsem však po první inkasované brance zamrzli a nedokázali jsem se do hry už dostat, což nás rozhodně mrzí.



Sestavy



TJ Lesná
M. Získal [-] - R. Vavřička [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] , V. Šesták [-] , M. Baran ml. [-] - V. Danko [-] , M. Packan [-]

ŽK: 26. M. Packan , 39. V. Danko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.