Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Trpíst a Kladrub prakticky rozhodl svým hattrickem v první půli Wintrle


Branky


0

Do Trpíst dorazili v neděli sousedé ze dna tabulky a zápas dvou týmů, kteří bojují o záchranu a byl opravdu zajímavý. Padlo dohromady osm branek a diváci se rozhodně nenudili. Ale rozhodnuto bylo prakticky už po první půli, kdy gólem do šaten zvyšoval na 3:1 pro domácím zkompletováním svého hattricku Wintrle. Poté už Trpísty svůj náskok uhájili a dokráčeli si pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl od obou týmů spíše opatrný. Postupem času si několik náznaků šancí vypracovali hráči Kladrub, avšak bez nebezpečnějšího zakončení. Poté se hra vyrovnávala a první branka padla ve 20. minutě po rychlém přechodu do útoku domácího týmu. Vstřelil ji Jakub Wintrle. Radost z vedoucí branky však trvala pouze minutu, protože prakticky po rozehrávce nezareagovala obrana domácích důsledně proti rychlému výpadu soupeře a bylo z toho vyrovnání na 1:1. Po vyrovnání se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale vyloženou šanci si nevypracoval ani jeden z týmů. Další branka padla po nenápadné akci, kdy už to vypadalo, že křižný centr od René Táborka je příliš dlouhý a Jakub Wintrle na něj nedosáhne. Dosáhl a dokonce stačil míč zpracovat a z velkého úhlu dokázal ve 37. minutě míč dostat nad ramenem brankáře do šibenice. Třetí branka do brány Kladrub padla ve 45. minutě po nádherné individuální akci René Táborka, kdy obešel tři soupeře a po té posadil centr přímo na hlavu Jakuba Wintrleho, který se nemohl netrefit do skoro prázdné brány, a  tak během poločasu zkompletoval hattrick.

 

    Druhá půle začala tak, jak skončila první. Domácí hráči byli aktivnější a pouze odmávaný ofsajd zachránil Kladruby od další branky, kdy po přímém kopu od poloviny hřiště hlavičkoval do brány opět Jakub Wintrle. Stav 3:1 však netrval dlouho. V 56. minutě se přízemní střelou prosadil aktivní René Táborek. Po tomto gólu převzali domácí hráči utkání pevně do svých rukou a soupeře nepouštěli do blízkosti vlastní brány. Navíc, když se po přímém kopu v 63. minutě z poloviny hřiště a po velkém zaváhání brankáře hostů, trefil přímou střelou Jarda Kubašta, vypadalo to, že je utkání již rozhodnuté. Avšak již za 5 minut nešťastně zahrál rukou na hraně pokutového území Roman Táborek a nařízenou penaltu soupeř s přehledem proměnil.  A v 73. minutě se hostům podařilo opět snížit po chybě v obraně domácích. Po této brance hosté zvýšili iniciativu, ale domácí hráči si již nenechali vítězství vzít a zaslouženě si připsali 3 další důležité body nutné pro záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): Jsme rádi, že jsme dotáhli utkání do vítězného konce. Nebylo to pro nás vůbec jednoduché, ale dokázali jsme to. A to především díky skvělé týmové spolupráci a práci každého jedince. Speciálně bych vyzdvihl zejména autora hattricku Wintrleho, brankáře Marcella a Reného Táborka.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Jeli jsme sem s tím, že nějaké body získáme, ale soupeř nás trochu zaskočil. Nebyl vůbec slabý, i když v tabulce to tak nevypadá. My jsme hlavně neměli obranu. Máme problém s tím, že se nám neschází obránci. My jsme udělali pár chyb v obraně a dostali jsme z toho góly. Jinak do útoku to špatné nebylo, když díte tři góly, tak čekáte, že z toho nějaké body budou, ale to jich nesmíte pět dostat, pak se nedá nic dělat.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , J. Wintrle [-] - J. Kubašta [-] , J. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , P. Roman [-] - V. Šedivý [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šetek [-] , R. Valena [-] , J. Šimek [-] , P. Krejčí [-] - R. Duspiva [-] , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - P. Kotlár [-] , R. Kaiser [-]

ŽK: 52. J. Wintrle , 75. R. Táborek , 76. J. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.