3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel posledních strhli na svou stranu Trpísty, hlavičkou rozhodl hráč minulého kola


Branky


0

Diváci v Částkově se mohli těšit na utkání sousedů v tabulce z nelichotivých posledních příček. Zatímco Trpísty se i přes poslední dvě výhry, mezi niž spadá i cenný skalp Dlouhého Újezdu, soupeře, který se pochybuje u hrotu tabulky, drželi předposlední třináctou příčku. Za nimi už byl pouze jediný tým, a tím byl právě Částkov, jejich nedělní protivník. Trpísty vkročili do utkání lépe, ale Částkovu se dařilo s nimi držet krok. Domácí nedokázali odpovědět pouze na rozhodující, tedy vítěznou, hlavičku hráče minulého kola, Jakuba Wintrleho.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání měl převahu Sokol Trpísty, jejichž brankář, Jaroslav Kubašta, si na míč poprvé sáhl až ve dvacáté minutě. A to bylo již za stavu 0:2. Trpístský tým totiž dostali do rychlého vedení branky Petra Brahy z 15. minuty a Jakuba Wintrleho ze 17. minuty. Po půlhodině prvního poločasu však hosté polevili v aktivitě a po přímém kopu a špatně zahraném ofsajd systému, tým Částkova snížil na 1:2. Tento stav vydržel až do poločasu.

 

Do druhé půle vlétli domácí opravdu rázně. Ihned po rozehrání nakopl hráč domácích míč dopředu na spoluhráče a ten překonal hotující nepřipravenou obranu i brankáře. Hra obou týmů byla ve druhé půli vyrovnaná a několik šancí měli jak domácí hráči tak i hosté. Asi největší tutovku spálil ve druhém poločase Robin Táborek, kdy z malého vápna po křižné přihrávce od Kuby Wintrleho trefil přímo náruč domácího brankáře. V sedmapadesáté minutě se po rohovém kopu díky svému důrazu prosadil René Táborek a překonal brankáře domácích. Tento stav však opět vydržel jen krátce. Domácí vyrovnali z přímého kopu po nedorozumění v obraně hostů. Rozhodující branku hlavou vstřelil v osmasedmdesáté minutě Jakub Wintrle po nádherném centru od Reného Táborka. Wintrleho úprava na konečných 3:4 rozhodla tedy přídělu všech bodů na konto předposledních Trpíst.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Utkání postrádalo kvalitu a byl to takový uplácaný fotbal. My jsme neproměnili mnoho šancí a na to jsme doplatili. Škoda, alespoň na remízu jsme si sáhnout mohli.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Utkání bylo vyrovnané a vítězství je pro nás velice cenné. Získali jsme další tři důležité body potřebné k záchraně v soutěži.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - P. Gajdoš [-] , M. Leskovianský [-] , L. Lebeda [-] - P. Lebeda [-] , T. Kopecký [-] , D. Burda [-] , D. Belliak [-] , J. Benniak [-] - R. Hrabovský [-] , K. Pácal [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Kubašta [-] - M. Hyťha [-] , R. Šedivý [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] - R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , P. Braha [-] , M. Schuster [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.