Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná vlastní chybou přišla o bod, vítězství si pak musela zajistit až v penaltách


Branky


0

Lesná v neděli nezvládla dvoubrankové vedení, a nechala Kladruby lacině vyrovnat a došlo tak k dělbě bodů. Utkání bylo velmi vyhecované a tvrdé. Diváci viděli dokonce třikrát červenou kartu, což není úplně obvyklé. Penalty nakonec ovládla Lesná, díky skvělému výkonu brankáře Lupši, který úřadoval proti dvěma Kladrubským střelcům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná vkročila do utkání dobře a už po pěti minutách se mohla radovat z první branky. Utkání však postrádalo na fotbalovosti a naopak překypovalo zbytečnými a tvrdými fauly. Gĺy však přesto padaly. Po dvou rychle po sobějdoucích brankách v závěru půle byl stav 1:2 pro hosty.

 

Lesná zhruba po pšti minutách od zahájení druhé půle přidala další branku a vedla už 3:1. V tu chvíli už se zdálo, že by si to mohl udržet, ale poté začali vylučovací hody, které celé utkání ovlivnili. Lesná navíc kopala asi v šedesáté minutě penaltu, ale neproměnila a to ji ještě více srazilo do kolen. Poté domácí o chvíli později snížili na rozdíl jedné branky a v dvaaosmdesáté minutě, když byli oslabení o jednoho hráče, dokázali dokonce vyrovnat. Utkání tak muselo pokračovat až k penaltám.

 

V těch se blískl především brankář Lesné, který si dokázal poradit se dvěma pokusy svých protihráčů a poté, co Lesná vše proměnila, mohla se po vítězství v penaltách radovat alespoň ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Lubomír Žižka (TJ Kladruby): Jsme celkem spokojení. Bylo to vyhecované utkání, ve kterém padalo dost karet. My jsme prohrávali a dokázali vyrovnat, škoda jen, že jsme nevyhráli ještě ty penalty.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Je to škoda. Vedli jsme 3:1, pak jsme nedali penaltu a nechali jsme si vítězství po vlastních chybách lacině vzít. Bylo to od nás zbytečně nervózní a proto jsme přišli o bod.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šimek [-] , J. Šetek [-] , R. Valena [-] , J. Havránek [-] - R. Kaiser [-] , T. Kasl [-] , M. Havránek [-] , P. Kadlec [-] - L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-]

TJ Lesná
J. Lupša [-] - R. Vavřička [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - J. Malý [-] , V. Šesták [-] , V. Danko [-] , M. Baran ml. [-] - D. Tkáč [-] , M. Packan [-]

ŽK: 45. R. Valena - 35. D. Tkáč , 49. V. Danko . ČK: 74. T. Kotlár , 78. L. Kotlár - 68. D. Tkáč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.