Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom nedal v souboji o dočasný trůn Sedlišti šanci


Branky


0

Osmnácté kolo odstartoval už v sobotu ve 14:00 šlágr kola, kdy proti sobě nastoupili v souboji o první příčku domácí Lom u Tachova a hostující celek Starého Sedliště. Před utkáním byl rozdíl mezi nejlepšími tými třetí třídy pouze jednobodový a tak určitě bylo oč hrát. První Lom však žádné drama napřipustil a utkání s kvalitní soupeřem měl pod kontrolou. Sokol tak navíc odskočil od Sedliště na rozdíl čtyř bodů a titulu je zase o krok blíže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O všem rozhodoval úvod utkání, který se vyvedl domácím na jedničku. Domácí poprvé udeřili už po pěti minutách z prvního přímého kopu. Netrvalo ani tak dlouho a pískala se penalta. K té se postavil střelec první branky, záložník Antonín Karas, který zvyšoval na 2:0. A ještě než se utkání přehouplo přes prvních třicet minut, radovali se domácí už potřetí, když dostal míč do sítě Sedliště Martin Stec. Utkání bylo prakticky rozhodnuto. Sedliště se s tím ale stále smířit nehodlalo a o tři minuty déle, snižoval Jaromír Petráška. Ale pro případ, aby nehrozilo ve druhé půli drama, předal Stec v závěru hostům ještě jeden zásah, takříkajíc do kabiny. 

Ve druhé půli už se utkání spíše dohrávalo. Domácí zvolnili a zaměřili se spíše a defenzivu. Sedliště ale nebylo úplně bez šance, především Pažountka spálil dvě jasné šance. S touto nešťastnou produktivitou hostů však bylo jasné, že drama už nenastane. Hosté už nakonec dokázali jen snížit a upravit tak na konečných 4:2, když se kolem osmdesáté minuty podruhé trefil Jaromír Petráška. Více už však utkání nepřineslo a Lom může slavit čtyřbodový náskok na svém prvním místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): My jsme měli rychlý a dobrý nástup do utkání, což vlastně rozhodlo o celém výsledku. Udeřili jsme třikrát do třicáté minuty, poté jsme v závěru první půli dali další branku, už na 4:1 a nebylo, co řešit. Druhý poločas jsme výrazně zvolnili a pouze kontrolovali utkání.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): My jsme dostali hodně brzy první branku a po chvíli z penalty druhou. Od toho se poté už odvíjel celý zápas. My jsme vlastně už potom pouze dotahovali. Rozhodně jsme nehráli špatně, s výkonem jsme spokojení, ale zkrátka jsme nedávali góly. Neproměnili jsme pár jasných příležitostí. Myslím, že remízu jsme uhrát mohli. Ale jinak jsme spokojení, jak říkám, špatně jsme nehráli, akorát škoda toho vstupu do utkání. To se pak dotahuje špatně, když prohráváte po půl hodině už 3:0.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - S. Samek [-] , J. Pich [-] , M. Kraus [-] , D. Roček [-] - V. Matoušek [-] , A. Karas [-] , M. Pich [-] , M. Selzer [-] - M. Stec [-] , P. Petráška [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - W. Tattan [-] , O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] - V. Pešek [-] , L. Buben [-] , M. Pažountka [-] , P. Hrubý [-] , M. Patočka [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

ŽK: 35. M. Kraus .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.