2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.01.2010 01:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamil Dýdek svým hattrickem zajistil Kšicím ve Stříbře tři body


Branky


45. K. Dýdek , 49. K. Dýdek , 80. K. Dýdek
0

Duel Kšic a Stříbra měl být vyrovnanou zálažitostí, což e také nakonec potvrdilo. Hosté se dostali dvakrát do vedení, ale domácím se vždy podařilo odpovědět vyrovnáním. Až nakonec zkompletováním hattricku rozhodl v osmdesáté minutě Kamil Dýdek. Na tuto trefu už domácí odpověď nenašli a hosté se mohli radovat ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice utkání nezačali dobře. V prvním poločase byli horším týmem, přesto dokázali otevřít skŕe utkání, díky vsítění Kamila Dýdka. Stříbro však brzy srovnalo a a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu. 

Ve druhém poločase Kšice změnili taktiku a vyrovnali se svou hrou soupeři. A ovoce to přineslo hned ve čtvrté minutě druhého poločasu, kdy se dostali do vedení podruhé. Soupeř v však utkání opět zdramatizoval, když v pětasedmdesáté minutě proměnil penaltu a vyrovnal. Na toto vyrovnání však odpověděli Kšice další brankou, když zkompletoval hattrick Kamil Dýdek a potřetí tak dostal hosty do vedení. Tento zásah Stříbro definitivně zlomil a odpovědět už nedokázalo. Z výhry 3:2 se tak mohou radovat Kšice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Nebyl jsem spokojený s hrou v prvním poločase, kdy jsme soupeřovi nechávali hodně volného prostoru a neproměňovali jsme vyložené šance. Do druhého poločasu jsme na soupeře nastoupili s pozměněnou taktikou hry a to se nám vyplatilo. Klukům patří velká pochvala za získané body.



Sestavy



TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - V. Berta [-] , P. Kaprhál [-] , P. Kasal [-] , N. Škornička [-] - P. Jankov [-] , D. Bednář [-] , L. Dýdek [-] , P. Šnebergr [-] - J. Pařízek [-] , K. Dýdek [-]

ŽK: 41. D. Bednář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.