Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně na body měly, ale střelecky se trápily, a vítězství ukořistil v utkání plném zvratů lídr z Lomu


0

Jasný šlágr kola. Lom byl v tabulce jasně první a jde si za postupem, Lázně byly třetí a rozhodně se ještě nechtěly svých šancí na postup vzdávat. Kvalitativní výhodu hostů zase pokrátila výhoda domácí půdy Lázní. Utkání slibovalo pěknou podívanou celků z hrotu tabulky. I herně to tak vypadalo. Lázně neměli od bodů daleko, ale nejprve nevyužily nařízeného pokutového kopu a poté spálily zhruba čtyři gólové šance. Lom toho využil a připsal si na své konto další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí naskočili do utkání výrazně posíleni svým A-mužstvem, což jejich šance dost výrazně zvyšovalo. Avšak lépe začal přesto Lom a myslím, že tento fakt byl v utkání nakonec i klíčový. Už ve čtvrté minutě se dokázal prosadit Stec a hosté vedli 1:0. Ne však na dlouho, už v devatenácté minutě zahájil obrat utkání ve prospěch Lázní Seknička a o chvíli později ho dokonal Rašín. Rázem vedli domácí, ale ani toho se hosté nezalekli a brzy si vedení vzali zpět. O necelé tři minuty déle už vyrovnával Petráška a svou druhou brankou dostal za pár minut do vedení opět Lom. Ještě v závěru půle měli domácí skvělou příležitost k vyrovnání. Ve vápně fauloval Martin Pich a domácí kopali pokutový kop, avšak neproměnili a tím odstartovali svou střeleckou mizérii.

 

Ve druhé polovině byli domácí výrazně lepší a své obohacení hráčské kvality z A-mužstva výrazně uplatňovali. Drželi míč a vytvářeli si velké množství šancí. Ve finální fáci akce však pokaždé selhali. A nelze ani tak chválit gólmana soupeře, ale spíš nepochválit domácí střelce, jejichž střely nelétaly ani na bránu, ale mimo ní. Lom však navíc ještě v závěru dokázal údeřit u přímého kopu a své vítězství tak ještě podtrhl.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Miroslav Šašek (Konstantinovy Lázně B): Tak my jsme doufali na domácím hřišti proti lídrovi alespoň v remízu. A po první půli jsme k tomu neměli vůbec špatně našlápnuto. Ve druhé jsme byli dokonce lepší než soupeř, akorát jsme neproměňovali. Za stavu 2:3, to bylo ještě v první půli, jsme dokonce bohužel neproměnili penaltu, kdybychom vyrovnali, mohlo vypadat vše jinak. Škoda, body nám o chlup unikli a my musíme jít dál a soustředit se na další utkání.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Soupeř měl rozhodně větší kontrolu nad balónem. Byl možná i lepší, ale zase slabší v koncovce, což se mu vymstilo. Navíc neproměnili ani penaltu za stavu 2:3. Druhý poločas vypadal tak, že oni byli aktivní a my se spíše bránili, ale oni nedali branky a my jsme ještě v devadesáté minutě definitivně rozhodli. Jsme hodně spokojeni, protože domácí byli hodně posíleni svým A-mužstvem. Takže s výsledkem spokojeni jsme, ale se hrou zase až tolik ne.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - M. Šašek ml. [-] , J. Kýha [-] , V. Zwettler [-] , M. Velich [-] - J. Jelen [-] , P. Rašín [-] , P. Hampapa [-] , V. Kolář [-] - A. Kolář [-] , J. Míšek [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Pich [-] , D. Roček [-] , S. Samek [-] , M. Hanus [-] - M. Kraus [-] , A. Karas [-] , M. Pich [-] , V. Matoušek [-] - P. Petráška [-] , M. Stec [-]

ŽK: 64. A. Kolář - 69. A. Karas , 82. J. Krét .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.