Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště dalo Kladrubským druhou šanci, ale ani ta hostům nestačila na body


0

Domácí Sedliště bylo v utkání jasným favoritem a jasně to už od úodních minut dávalo najevo. Dostalo se brzy do dvoubrankového vedení, ael poté polevilo a Kladruby se své druhé šance skvěle chopili. Ještě do konce poločasu vyrovnali a mohli se těšit z návratu do utkání. Sedliště ale zabralo a nakonec Kladruby po skvělém druhém poločase porazilo 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště se rozhodně za začátek utkání stydět nemuselo. Už v desáté minutě otevřel skóre Petráška a po chvíli domácí po zásahu Dvořáka odskočili hostům na rozdíl dvou branek. Poté však přišel zlom. Domácí se s tímto náskokem už spokojili a výrazně polevili. Hosté vycítili svou šanci a ještě do konce poločasu dokázali vyrovant. Kladrubským mohlo to, že dokázali s tak kvalitním a jasně favorizovaným celkem sehrát vyrovnanou partii a po pětačtiřiceti minutách s ním držet krok, výrazně zvednout pro druhou půli sebevědomí. 

 

Ve druhé půli však domácí už hosty rozehrát nenechali a ihned jim, jak se říká, srazili kohoutek. Hosté se ve druhé půli prakticky k ničemu nedostali. Poločas byl jasně v režii domácích, kteří s i vytvořili nesčetné množství obrovských příležitostí, avšak v produktivitě to opět vázlo. Až v jedenasedmdesáté minutě dostal domácí do vedení svým druhým zásahem Petráška. Hosté navíc za pár minut chybovali a pomohli si faulem ve vápně, za nějž byla nařízena penalta, se kterou neměl Pažountka nejmenší problém. Stav 4:2 už si Sedliště udrželo až do konce utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Začátek jsme měli dobrý, začali jsme rozhodně lépe, než soupeř. Rychle jsme se ujali vedení. Poté jsme ale odpadli a oni vyrovnali. Po půli jsme ale opět začali hrát a z mnoha šancí jsme dokázali dvakrát proměnit a zvítězit. Jsme trochu zklamaní, že jsme z tolika možností zase dali tak málo branek, ale s výsledkem jsme nakonec spokojeni.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): My jsme poměrně spokojení. Dokázali jsme s velmi kvalitním a vysoko postaveným celkem sehrát celkem vyrovnané utkání. Dlouho jsem si drželi remízu, ale poté jsme opět doplatili na individuální chyby. Přesto musím kluky spíše pochválit, protože podali dobrý výkon a Sedlišti nečekaně zatopili.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Hrubý [-] , O. Rožumberg [-] , W. Tattan [-] , M. Vokurka [-] - M. Patočka [-] , L. Buben [-] , V. Pešek [-] , D. Zavacký [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , O. Sládek [-] , R. Valena [-] , R. Kaiser [-] - L. Kotlár [-] , R. Duspiva [-] , J. Šimek [-] , P. Kadlec [-] - P. Kotlár [-] , T. Kotlár [-]

ŽK: 75. V. Pešek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.