1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná darovala Trpístům dvoubrankové vedení a to už nedotáhla


Branky


0

Do Lesné zavítaly v sobotu Trpísty, tým, který, jak se říká, klame tělem. Při pohledu do tabulky ho sice spatříte až na předopslední třinácté příčce, ale ve skutečnosti je to nepříjemný soupeř, který se stále zlepšuje. Při zimní přestávce načerpal síly a nabral skvělou formu a na jaře ještě nenašel přemožitele. Zuby si na něm vylámal například i Dlouhý Újezd, který byl v té době ještě čtvrtý. Lesná však mohla využít své domácí půdy a soupeře zkusti rychle zaskočit. Namísto toho však zaskočila pouze sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V totmto utkání byla rozhodující první půle a první branka byla daleko důležitější, než většinou bývá. Té se nakonec dočkali, ne svou zásluhou, hosté, poté, co René Táborek rozehrával přímý kopa do vápna a obránce Prexl si kopl míč do vlastní sítě. Vlastní branka domácím na sebedůvěře moc nepřidala a naopak je ještě více vyhodila z rytmu utkání. A tak netrvalo a darovali Trpístům ještě další branku. Ohromné chyby v domluvě mezi brankářem a obránce, kdy jeden druhém dával přednost, hosté dokázali bez problémů využít. Vzhledem k výkonu Lesné se tak Trpísty už nikam netlačily a snažily se pouze kontrolovat výsledek. Díky čemuž Lesná dokázala ještě vsítit v závěru první půli jednu branku.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným úmyslem utkání alespoň vyrovnat. Hostům situaci také komplikovalo zranění René Táborka. Ten však i přes bolestivě nakopnutý nárt utkání se sebezapřením dohrál.  Zápas se trochu přitvrdil a domácí si také začali vytvářet brankové příležitosti. Několik velice nebezpečných akcí překazil skvěle chytající brankář Trpíst Jakub Marcell, který se po týdenní absenci způsobenou zraněním opět postavil mezi tyče. Tlak domácích ubíhajícím časem narůstal. Zároveň však narůstala i nervozita a podrážděnost domácích hráčů, což odnesl J. Marcell několika nepěknými šrámy na rukách od hráčů domácích. Branka však už nepadla a tak si Sokol Trpísty zaslouženě odvezl všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Tak my jsme soupeře posadili, jak se říká, na koně, když jsme si dali ze začátku vlastní gól. Druhý jsme jim poté zase darovali po obrovské chybě. Tím jsme se sami vyřadili ze hry a soupeř už nás vyrovnat nenechal. Od domácího utkání s předposledním týmem jsme si určitě slibovali více.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Do utkání jsme nastupovali s poněkud pozměněnou sestavou, ale všichni hráči se utkání zhostili velice dobře a byli domácím více než rovnocenným soupeřem. Tři body jsou zasloužené a my jsme se konečně odlepili z předposledního místa. Musím vyzdvihnout výkon brankáře Kuby Marcella, který po příchodu do Trpíst už naplno zapadl do týmu a je pro nás velkým přínosem.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - R. Danko [-] , D. Tkáč [-] , R. Prexl [-] , J. Malý [-] - P. Karafiát [-] , M. Gangur [-] , V. Šesták [-] , R. Vavřička [-] - V. Danko [-] , M. Packan [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - P. Braha [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] - M. Schuster [-] , J. Daněk [-] , R. Vrška [-] , M. Dvořák [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

ŽK: 26. D. Tkáč , 34. R. Danko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.