5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.01.2010 01:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd zaspal na hřišti Stříbra a v bojích o bronz ztratil, naopak Stříbro už je šesté v závěsu za Spartou a Lázněmi


Branky


0

Toto je další z velmi pestrých a atrativních souboju třiadvacátého kola. Újezd byl před utkání ještě přímo v centru boje o třetí místo s Halží a Lázněmi a kdyby mu lépe vyšel začátek jara, mohl bojovat ještě o trochu výše. A Stříbro od těchto týmů také není moc daleko. Oba týmy navíc disponují kvalitními hráči a pohlednou hrou. Oba dokáží dobře zahrát proti komukoli a oba jsou na domácím hřišti velmi silní. A právě asi z toho nejvíce Stříbro těžilo, při svém jasném víězství. Újezd zkrátka nechytil tempo a jasně propadl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločasu Stříbro jasně dominovalo a postupným náběhem se dostávalo stále více do šancí. Domácí skvěle využili nepřipravenosti soupeře a skvěle si poradili s jeho defenzivou. Už brzy se dostali do jednobrankového vedení a o chvíli později už nevyšovali na 2:0. Utkání měli jasně pod kontrolou a v klidu a pohodě si udrželi svůj náskok až do druhé půle.

 

V té ale hosté zabrali a brzy se díky dobré ráně dostali zpět do hry kontaktní brankou. Poté je ale opět začali zlepšující se domácí znovu přehrávat a do konce utkání už tolik nepolevili. Újezd už se tedy do utkání nevrátil a domácí ještě dalšími třemi góly navýšili své vedení. Konečný stav na ukazateli skóre tedy na konci znározňoval poměr 5:1. Domácí tak mohou slavit nečekaně snadné vítězství a posunutí se v tabulce do těsního závěsu za Lázně a Újezd.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Výsledek i hra je pro nás velkým zklamáním. Chtěli jsme rozhodně tři body, protože chceme ještě, co možná nejaktivněji zasáhnout do bojů o celkový bronz. Utkání nám ale vůbec nevyšlo, domácí byli celou dobu lepší a naše ztráta na Halži tak zase trochu narostla. Doufejme ale, že ještě klopýtne a my už vše zvládneme.



Sestavy



TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - J. Švábek [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] , V. Mergl [-] - J. Podlesný [-] , E. Dravecký [-] , P. Chejnovský [-] , P. Pavlík [-] - R. Chrastina [-] , P. Hlůžek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.