3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] , R. Kovačík [-] , M. Skála [-] , R. Schneider [-] (65. M. Těžký [-] ) , R. Kotyk [-] (70. T. Hošek [-] ) , P. Ondráško [-] , L. Šimočko [-] (46. M. Fidranský [-] ) , M. Těžký [-] , J. Těžký [-] (60. M. Pek [-] ) , J. Mádle [-]

FK Sokol Volanov
J. Mach [-] - D. Šauer [-] , J. Trojánek [-] (46. J. Pýcha [-] ) , M. Procinger [-] (75. M. Miklušák [-] ) , P. Havlík [-] , V. Soukup [-] (46. D. Weiss [-] ) , L. Kouba [-] (32. P. Seidl [-] ) , T. Gabriel [-] , V. Mach [-] , T. Voňka [-] , D. Ondruška [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Seidel Miroslav - VONDRÁK Miroslav (N), HERMAN Valentýn (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 10:42
Zima,sněžení,vítr,to vše bylo proti fotbalu.Baníkovci po nucené pauze(odložené utkání J.Lázně) toho na hřišti moc nepředvedli a hosté z Volanova už vůbec nic.Byl to opravdu nevydařený zápas s opět v prvním poločase, se spoustou neproměněných šancí,což je bolest domácích.Přesto tři body zůstaly doma a náskok v čele tabulky pomalu narůstá. Trenér dal znovu příležitost zahrát si všem hráčům,což se dá chválit.Diváků moc nepřišlo díky mizernému počasí,zima a sněžení ani nepřekvapilo,v Žacléři chumelí i v květnu.Po překvapivé porážce Rudníku v Trutnově narostl náskok v tabulce už na osm bodů s utkáním k dobru(J.Lázně,hraje se 24.4.2018 v 17:30 v Žacléři). Teď by to chtělo nepodceňovat soupeře a pořád hrát naplno,v příštím kole v Hajnici která hraje na chvostu tabulky.
Vyzdvihovat některé hráče v utkání nemá cenu,protože všichni hráli pod své možnosti,zkrátka byl to den blbec.Přesto hrstka diváků hráčům po zápase zatleskala.

Tip: výhra domácích