Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá na lídra nestačila, ztratila na něj dvě branky


Branky


0

Lom se sice v posledním kole definitivně stal díky prohře Sedliště mistrem, ale sám na svém hřišti kapituloval s Halží a to mu oslavy trochu pokazilo. Ale ani tentokrát ho nečekal úplně snadný úkol, protože i Planá je velmi fotbalový tým, navíc mohla posílit o hráče A-mužstva a na domácím hřišti dokáže hrát s úplně každým. Zpočátku navíc svého soka dokázala zaskočit a dostat se do vední. Lom ale poté ukázal, že má zkušené mužstvo a dovedl utkání ke zdárnému konci. Na jeho konto tak putují další, už poněkud nedůležité, body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá Lom zasločila hned z kraje utkání, když ji dostal do rychlého vedení Mikota. Lom se ale dokázal sebrat a rychle se z toho oklepal. Začal Planou přehrávat a brzy zásluhou Karase dokázal vyrovnat. Když navíc sudí proti Plané nařídil v osmnácté minutě penaltu, dokázal hostující Petráška definitivně otočit výsledek utkání na svou stranu. Domácí měli poté ještě jednu obrovskou šanci, ale nedokázali se prosadit a naopak z protiútoku opět udeřili hosté. Pod tímto zásahem se opět podepsal Petráška, který dostal svůj tým do bezpěčného dvoubrankového vedení.

Hosté měli zbytek utkání celkem pod kontrolou. Antonín Karas dokonce dokázal zvýšit na 4:1 a bylo rozhodnuto. Domácí sice dokázali ještě zareagovat dalším gólem, když se přesně trefil Popelka, ale hosté nelenili a ihned si své vedení zase pevnili, když přesně pálil střídající Matoušek. Domácím už poté nepomohl ani vlastní gól hostů a za stavu 3:5 nakonec body zstaly na straně hostů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): My jsme zaspali začátek utkání. Hodně rychle jsme ale poté otočili a zbytek utkání už jsme měli poměrně pod kontrolou. Jsme spokojení, že nám to nakonec takto vyšlo a po domácí prohře jsme si zlepšili náladu.



Sestavy


FK Planá B
L. Kozák [-] - J. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] , P. Hlinčík [-] , R. Švarcbek [-] - V. Popelka [-] , J. Pešta [-] , R. Pánek [-] , P. Mikota [-] - J. Gažík [-] , T. Vomáčka [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Hanus [-] , J. Pich [-] , M. Kraus [-] , M. Selzer [-] - M. Pich [-] , A. Karas [-] , S. Samek [-] , M. Němec [-] - P. Petráška [-] , M. Stec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.