1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice loupily v Přibyslavi


Branky


14

Druhou jarní výhru a první venkovní si na své konto připsali fotbalisté posledních Košetic. Trochu překvapivěl dokázali vyhrát na půdě jarní štiky z Přibyslavi. Ta řeší velký problém s gólmany. Zranění jsou brankáři A i B týmu, a tak se do brány postavil hráč, jenž na jaře zatím nehrál a na podzim odehrál tři zápasy za B tým. Toho hosté dokonale využili a zažehli tak poslední plamen naděje na zachránu neboť na tápající Třebíč ztrácí již pouze pět bodů a do konce sezóny nám zbývá ještě pět kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Utkání začalo z obou stran opatrně, vyrovnaně. Od 10. minuty začali být hosté lepším týmem a svoji převahu dokázali vyjádřit i brankově. Ve 24. minutě zahráli rohový kop, Hanousek se zbavil domácího Votavy a jeho hlavičku ještě tečoval kapitán hostí VEJADA Tomáš - 0:1. Košetice byly i nadále lepší a Přibyslav si nevěděla s jejich aktivitou rady. i když hosté hráli převážně po pokutové území domácích a do nebezpečných situací se nedostali. Ve 35. minutě se to navíc pro Přibyslav ještě více zkomplikovalo, protože se zranil nový kapitán Škacha a musel střídat. Toto střídaní ale domácím trochu dodalo sílu, protože Bačkovský hru oživil, ale ani domácí si již do konce první půle do vážnějšího ohrožení hostující svatyně nedostali.

Košetice i přes tlak domácích utkání vyhrály

Do druhé půle se šlo opět opatrně, hosté ale hráli díky vedení více v klidu, chytřeji a rozvážněji. Navíc v 55. minutě byly ještě více na koni, když se prosadil opět po rohu obránce SUK Zdeněk - 0:2. V té chvíli jakoby si hosté mysleli, že mají vše vyhrané. Ale opak byl pravdou. Domácí začali konečně hrát, bojovat, snažili se více a přesněji kombinovat. V obrovské šanci byl v 65. minutě Pochop, ale trefil brankáře Jíšu. Dále se hrálo převážně před Košetickou brankou, ale domácí se nemohli prosadit. Až v 81. minutě Vostál s Krčálem dokázali prodloužit Musilův výkop a BAČKOVSKÝ Jakub tváří v tvář prostřelil fantasticky chytajícího Jišu -2:1. Přibyslavští chtěli za každou cenu vyrovnat, nechávali tak hodně otevřená zadní vrátka, čehož hosté dokonale využili. Po rychlém brejku se v 85. minutě trefil RÁŽEK Dominik na 1:3 a utnul tak domácí vzepětí na závěrečný nápor. Košetice tak i podruhé v sezoně berou se vzájemného souboje s Přibyslaví všechny body a zažehly tak poslední jiskru naděje na záchranu v soutěži.



Sestavy


SK Přibyslav
T. Musil [-] - J. Vopršal [-] , S. Pochop [-] , P. Škacha [-] (35. J. Bačkovský [-] ) , L. Vykoukal [-] , M. Ondra [-] (62. M. Průža [-] ) , M. Votava [-] , J. Sibera [-] , M. Krčál [-] , A. Vostál [-] , J. Prchal [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - D. Rážek [-] , J. Zelenka [-] (46. L. Kubů [-] ) , D. Zajíček [-] (71. P. Kubů [-] ) , J. Starý [-] (87. T. Kadlec [-] ) , D. Bartoška [-] , T. Vejsada [-] , M. Duba [-] , L. Hanousek [-] , M. Šimák [-] , Z. Suk [-]

ŽK: 50. S. Pochop - 32. M. Šimák , 44. D. Rážek , 82. J. Starý .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Jan - FOTR Jan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích