1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli doma remizovali s rezervou Velkého Meziřičí


Branky


10

Nezvykle již v sobotu se hrál krajský přebor ve Stáji. Sapeli Polná před velmi slabou návštěvou remizovala s rezervou Velmezu. Hosté byli v první půli lepší a šli do jednobrankového vedení. Domácím zase lépe vyšel druhý poločas a dočkali se zaslouženého vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hosté začali aktivněji a již ve druhé minutě pálili kousek vedle domácí svatyně. O minutu později si již Hajný první zákrok připsal, když kryl střelu do středu branky. V páté minutě se osmělili i domácí, když Doucha rozehrál do lajny Dvořáčkovi a po jeho centru mířil Benáček těsně vedle. V desáté minutě šel od půlky hostující Crkal sám na Hajného, ten ho však v největší šance první půle vychytal. V 15. minutě zakončoval domácí Stejskal, jeho střelu dokázali velkomeziříčtí zablokovat. V 17. minutě propadnul na středu Boháček, následný nebezpečný brejk hostí byl v poslední chvíli sražen na roh. Na rozmezí 19. a 20. minuty se dočkali domácí dvou velkých šancí. V první výborně vyběhl gólman hostí, poté loboval Stejskal těsně nad branku. Ve 25. minutě po průnikové přihrávce Boháčka, zakončoval neúspěšně Doucha, a tak se prosadili hosté. Ve 29. minutě zaútočili po pravé straně, útočník hostí DOČKAL Jaroslav se dostal v pokutovém území ke střele, kterou tečoval bránící Boháček a následně skončila nešťastně mezi nohama Hajného - 0:1.

 

Domácí zaslouženě vyrovnali

Druhý poločas začali lépe domácí a hnali se za vyrovnáním. V 50. minutě zahrával standartku Dvořáček, našel krásně Douchu, ten ale hlavičkoval těsně nad. V 64. minutě po centru z levé strana hlavičkoval Částka, ale tentokrát těsně vedle meziříčské branky. V 68. minutě vyhrál Dvořáček souboj na středu hřiště, vyslal do akce Bambulu, jenž se po křídle prosadill, přesnou nahrávkou našel na brankovém území PADRNOSE Davida, jenž se dokázal prosadit - 1:1. I nadále byli domácí jasně lepší a mohli z několika brankových příležitostí utkání rozhodnout. Především šance Douchy a opět Padrnose volali po gólu. Ovšem nestalo se a body se tak ve Stáji dělily.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] (66. L. Adamec [-] ) , Š. Bambula [-] , P. Doucha [-] , F. Dvořáček [-] , J. Flekal [-] , D. Stejskal [-] (71. P. Fišer [-] ) , M. Boháček [-] , J. Benáček [-] , P. Tržil [-] , D. Padrnos [-] (89. J. Vala [-] )

FC Velké Meziříčí B
T. Pokorný [-] - T. Malec [-] , T. Požár [-] , J. Dočkal [-] (65. F. Musil [-] ) , N. Bibr [-] , M. Koudela [-] , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , M. Sysel [-] (71. M. Mička [-] ) , M. Nevoral [-]

ŽK: 84. P. Doucha , 89. D. Padrnos - 68. P. Munduch , 68. D. Krčál .
Místo: Stáj. Počet diváků: 31. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - TERBER Ondřej, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích