Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Erpužic překvapil, o body obral Sokol Damnov


Branky


0

Sokol Damnov přijížděl do Erpužic jako favorit, ale na hřišti nepříjemné Jiskry neodehrál povedené utkání a o své body nakonec přišel. Z kraje druhé půle sice hostům svitla naděje, když se jim začalo dařit a během osmi minut dali dvě branky, ale ty jim k vítězství stačit nemohli, protože sami inkasovali rovnou pětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov po většinu času dirigoval tempo hry a byl aktivnějším týmem. Erpužice vsadili spíše na vyčkávání v defenzivě a to se jim vyplatilo. Dařilo se jim proměňovat brejkové situace a utkání dovést na domácím hřišti do vítězného konce. Po cenném skalpu Damnova se budou nyní soustředit na prodloužení vítězné šňůry a zužitkování své dobré formy proti druhému Sokolu Bor už příští sobotu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Epružice): Odvedli jsme velice slušný bojovný výkon. Každý poctivě plnil své úlohy a přineslo to ovoce. Samozřejmě je to pro nás skvělý výsledek do boje o záchranu.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): S dnešním výsledkem jsme nespokojeni. Přijeli jsme si jednoznačně pro tři body a to se nepodařilo. Selhali jsme v koncovce a ani v obraně se nám příliš nedařilo. Musíme to do příště rozhodně trochu vyladit. Důležité teď je, aby nás tato prohra nijak nezasáhla a my se dokázali do příštího utkání oklepat a hrát svou hru.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - J. Kořínek [-] , F. Kasl [-] , V. Křelina [-] , M. Šustr [-] - F. Tesař [-] , M. Komárek [-] , K. Novikov [-] , P. Filipčík [-] - R. Červeňák [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , L. Král [-] , M. Drozda [-] - K. Duda [-] , L. Krivda [-] , J. Bukva [-] , L. Rabas [-] - E. Šály [-] , R. Škalban [-] , P. Vácha [-]

ŽK: 20. M. Komárek , 81. F. Tesař . ČK: 64. M. Komárek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.