0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl druhý Bor, Damnov mu byl ale zdatným soupeřem


Branky


0

Na programu osmnáctého kola tachovského okresu, bylo také sobotní derby druhého Boru a desátého Damnova. A jek je už zvykem, v derby favorit není a bývá to zpravidla nevyzpytatelné utkání, které něčím zaručeně překvapí. To, že zvítězil Bor, sice až takovým překvapením není, ale i tak bylo utkání velmi zajímavé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle naskočil Bor ve skvělém tempu a svou formu pouze potvrdil. Odehrál skvostný poločas, během kterého si vytvořil obrovské množství šancí. Soupeře přehrávali naprosto jednoznačně. Na hřišti byl prakticky pouze jeden tým a brankář soupeře, která se však nenechal prostřelit až tak snadno. Navzdory tomu však Damnov dvakrát inkasoval a hosté byli na koni. Kouč hostů se po utkání nechal slyšet, že jeho celek odehrál nejlepší poločas v letošní sezóně.

Ve druhé půli už ale začal vystrkovat drápky také Damnov. Hosté výrazně polevili a domácí tak měli daleko více prostoru. Snažili se soupeře zatlačit před jeho branku, což se jim několikrát úspěšně podařilo, ale po produktivní stránce úspěšní nebyli. Bor navíc definitivně rozhodl v osmdesáté minutě při jedno ze svých brejků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): V první půli nás Bor jednoznačně přehrával. Dal nám dva góly a my byli jednoznačně horším týmem. Náš gólman několik jejich šancí zachránil, ale i přesto jsme zkrátka dvakrát inkasovali. Ve druhé půli jsme byli daleko zdatnějším soupeřem, tlačili jsme, ale prostě jsme se neprosadili a Bor z protiútoku dokázal ještě zvýšit. Před utkáním jsme doufali alespoň v remízu, přeci jen přijel druhý nejlepší celek soutěže, ale zkrátka se to nepovedlo a museli jsme se před soupeřem sklonit.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Bylo to derby, což říká vše. V derby nikdy není žádný favorit a to samé platilo i v tomto případě. V první půli jsme byli suverénně lepší, což podpořil dvěma zásahy. I přes to, že hřiště mělo příšernou úroveň, bylo opravdu špatné, tak jsme odehráli první půli naprosto skvěle. Byl to od nás asi nejlepší poločas v letošním roce. Navíc jsme získali tři cenné body a jsme rozhodně s utkáním spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - O. Šebor [-] , V. Hruška [-] , M. Drozda [-] , P. Kopáček [-] , J. Marcell [-] - J. Bukva [-] , K. Duda [-] , R. Steiniger [-] - E. Šály [-] , R. Škalban [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Buben [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] - J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , M. Hocmann [-] , L. Zeman [-] - J. Andrle [-] , J. Burda [-] , D. Jutka [-]

ŽK: 55. R. Steiniger , 78. J. Bukva .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.