7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola? Studánka si ze Záchlumí veze pořádný výprask


Branky


0

Studánka přijížděla do Záchlumí jako jasný favorit. Domácí se po většinu sezóny trápí a nevykazují zrovna dobrou formu. Ale v tomto utkání bylo vše jinak. Studánka potvrdila svou výrazně pokleslou formu a poté, co padla doma s Černošínem, tak předvedla mizerný výkon i v Záchlumí. A Motor toho využil lépe, než kdokoli očekával. Skŕoval sedmkrát a jedinkrát neinkasoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání to však, až na velké množství zásahů, pohledné nebylo. Domácí hráli velmi zmatený fotbal a Studánka byla jako opařená. Dělala obrovské chyby a soupeř díky vyššímu důrazu dokázal do konce první půle udeřit hned čtyřikrát. Avšak branky nepadaly z nádherných akcí, ale spíše z náhodně vytvořených šancí po chybách hostů a větší chuti domácích. Ti dokázali své vítězství ve druhé půli podpoříi ještě třemi zásahy a mohou se radovat z cenného skalpu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Náš úkol zde byl jednoznačný, a to, uhrát nějaké body. Hráli jsme proti týmu, který za námi a my mu chtěli ještě odskočit. To se nám nepovedlo. Předvedli jsme stejnou bídu, jako v předchozím utkání s Černošínem. Hráli jsme nedůrazně, vlastně asi pět branek jsme dostali jen kvůli obrovským vlastním chybám. Jinak si myslím, že to byl z obou stran velmi slabý výkon. Záchlumí vlastně vůbec nehrálo přes zálohu. Přetlačili nás akorát silou a důrazem. My jsme dostali nakopáno a k tomu sedm branek.



Sestavy



TJ Dynamo Studánka
L. Faltus [-] - L. Honzík [-] , O. Janovec [-] , L. Klas [-] , L. Novák [-] - J. Hubálek [-] , M. Ruda [-] , J. Černý [-] , J. Jílek [-] - D. Marek [-] , R. Černý [-]

ŽK: 55. R. Janovec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.