3:1
(1:1)
31. K. Löbl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj Soklů ovládl Černošín


Branky


15. R. Drozda , 55. J. Solový , 80. R. Drozda - 31. K. Löbl
0

Do Černošína dorazila Sulislav a diváci se mohli těšit z vyrovnaného klání. Sulislav dokázala se soupeřem držet krok až do první půle, v té druhé ale kapitulovala. Černošín bere na domácí půdě a odskakuje od Kšic, které ještě jejich utkání teprve čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi vyrovnaně. Oba celky začali opatrně, aby neinkasovali jako první. Hrálo se spíše ve středu hřiště, kde končila většina nepodporovaných ofenzivních akcí. Černošínu se podařilo nakonec otevřít skóre, ale Sulislav ještě do konce poločasu vyrovnala a rozhodnout se tedy muselo až v té druhé části utkání. Černošínu se opět podařilo brzy dostat do vedení, když skŕoval Solový. Sulislav stále více otevírala hru, až se nakonec z protiútoku prosadil podruhé Drozda a upravil na konečných 3:1 pro domácí tým.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): V prvním poločase se hrálo velmi vyrovnaně a spíše se bojovalo o míč ve středu hřiště. Ve druhém poločas se nám podařilo dát dvě branky, ale neřekl bych, že bychom byli nějak výrazněji lepší. Vyhráli jsme spíše na šance, kterých jsme i více využili. S výsledkem jsem spokojeni.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): Průběh utkání byl vyrovnaný, rozhodly naše chyby. Myslím si, že dělba bodů by byla vzhledem k obrazu hry spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] , J. Slivoně [-] - J. Solový [-] , T. Vondraš [-] , K. Skoumal [-] , R. Jabůrek [-] - J. Panuška [-] , R. Drozda [-]

TJ Sokol Sulislav
J. Plešinger [-] - M. Řezníček [-] , S. Kunst [-] , L. Gebert [-] , V. Rejman [-] - P. Hlavin [-] , M. Krištofovič [-] , L. Mička [-] , M. Bouzek [-] - K. Hanzlík [-] , K. Löbl [-]

ŽK: 55. P. Černý , 63. J. Slivoně , 78. R. Panuška ml. .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.