Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázenští splnili povinnost a odváží z Třemešné tři body


0

Favoritem v utkání Jiskry Třemešné a Konstantinových Lázní byli jednoznačně hosté. Ti si také vše pohlídali a poměrně v poklidu si zajistili vítězství už v prvním poločase, který vyhráli 2:0. Ve druhém sice inkasovali, ale dalšími dvěma brankami upravili na 1:4 a zajistili si snadné tři body. Prozatím se tak posouvají na třetí místo, ale čtvrtou Stráž ještě její utkání čeká. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konstantinovy Lázně neměli však utkání ve svých rukou až tak stoprocentně. V první půli sice byli lepší, měli více ze hry a dali dvě branky, ale na nekvalitním trávníku jim míč oskakoval a měli s kombinací problémy. Domácí se tak dvakrát dostali ke skvělé příležitosti, ale pokaždé nastřelili horní tyč brankové konstrukce. Kdyby to tam alespoň jednou spadlo, mohlo vše, na hřišti poslední Jiskry Třemešné, vypadat jinak. 

Ve druhé půli už ale hosté hru kontrolovali. Měli stále více ze hry, ale podporovali to disciplinovanou a opatrnou defenzivou. Sice jednou nešťastně inkasovali, ale k tomu přidali ještě dva zásahy do sítě soupeře a své tři body si pohlídali. Nyní se tak mohou těšit za třetí příčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jaroslav Toman (Jiskra Třemešné): Z našeho pohledu to byla zkrátka bída. Soupeř byl lepší a my si v první půli navíc zavinili dvě vlastní branky. Rozhodně jsme se chtěli pokusit uhrát nějaké body, ale výkonem jsme to nepodpořili a nezasloužili jsme si to. V první půli jsme dali dvě břevna a to bylo z našeho pohledu vše, co jsme předvedli. Nezbývá než pogratulovat soupeři.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Podali jsme kvalitní kolektivní výkon. Nechci rozhodně opěvovat žádného jednotlivého hráče. Především bych chtěl ocenit, že jsme si dokázali poradit i na velmi těžkém a nekvalitním trávníku, kde balón odskakoval a všichni s tím měli problémy, domácích nevyjímaje. Nicméně my jsme měli skvělou obranu, která soupeři nic nedovolila. Potvrdili jsme roli favorita, kdy jsme porazili poslední celek tabulky. Dobře jsme si to pohlídali a utkání jsme měli ve svých rukách.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
J. Drgáč [-] - M. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] , R. Černý [-] - J. Veselý [-] , T. Veselý [-] , M. Malich [-] , L. Kubena [-] , V. Novotný [-] - K. Ebenhöh [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - J. Nevařil [-] , P. Rašín [-] , P. Hampapa [-] , M. Pohlot [-] , F. Vacata [-] - J. Kýha [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] - A. Kolář [-] , J. Zábranský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.