0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov stále neporažen, zvítězil i na půdě Plané


Branky


0

Na hřiště Plané dorazil doposud neporažený Částkov. Poté, co se však v předchozím utkání trápil s Kostelcem dnes velké drama nepřipustil a utkání skvělým taktickým výkonem strhl na svou stranu. Planá si taktikou nakopávaných balónů rady nevěděla a klesá na pátou příčku, ze které ji už zítra může sesadit Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov nastoupil k utkání velice zodpovědně. Disciplinovaně bránil a snažil se uplatnit svou ojedinělou taktiku nakopávaných balónů. To se mu dařilo, vytvořil si několik slibných pozic, za kterých mohl vstřelit branku. Jednou dokonce Papoušek nastřelil tyč, ale ani Planá nebyla bez šancí. Snažila se zahrozit především z protiútoků a pár dobrých pokusů si na své konto také připsala. Avšak první poločas oslavoval pouze jednoho střlce, a tím byl Částecký Boček.

Obraz hry se ve druhé části utkání neměnil. Částkov se snažil kontrolovat stav utkání a hosty do ničeho nepuštět. Navíc se Bočkovi po chvíli podařilo dostat svým dalším zásahem hosty do dvoubrankového vedení, které už si lídr soutěže pohlídal až do konce. Sudí navíc v pětasedmdesáté minutě vyloučil domácího Kopču a hostům vše usnadnil. Planá tak v utkání s nejlepším týmem okresu nedokázala vytěžit ani jednu branku pro domácí publikum.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Myslím, že jsme dnes zaslouženě prohráli. Ještě za stavu 1:0 to bylo poměrně vyrovnané. Soupeř pak ale díky zkušenostem a lepšímu rozestavení zvýšil na 2:0 a poté už měl vše ve svých rukou. My jsme nedali své šance, soupeř je proměnil a to rozhodlo.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Je to skvělé. My jsme dnes udělali další krok k titulu a pojistili jsme si první místo. Navíc jsme stále ještě s nikým neprohráli, což je po sedmnácti zápasech skvělá bilance. Jsme jednoznačně spokojeni, jinak to snad ani nejde.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , V. Lafata [-] , D. Sovka [-] , P. Bernas [-] - T. Tonka [-] , P. Brožíček [-] , J. Pešta [-] , T. Vomáčka [-] - F. Peklo [-] , D. Kloužek [-]

TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - J. Říha [-] , D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] - P. Jakubec [-] , P. Lebeda [-] , M. Veleta [-] , L. Bydžovský [-] - J. Boček [-] , M. Papoušek [-]

ČK: 75. J. Kopča .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.