1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec využil dobře připraveného hřiště, domácí upravovali čestným gólem až v závěru z penalty


Branky


90. M. Šustr - 10. D. Kertys , 65. M. Hakel , 68. M. Hakel , 72. M. Hakel
0

Kostelec si na hřišti Erpužic užíval. Domácí jasně přehrával na na hřišti byl nekompromisně dominantní. Využil dobře připraveného hřiště, na kterém předváděl skvělou kombinační hru. A nehrál pouze efektivně, ale také efektně. Díky skvělým kombinacím a pohledným akcím dokázal skórovat hned čtyřikrát. Domácí se zmohli akorát na čestný gól v závěru utkání, ke kterému jim musela pomoci nařízená penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Erpužice držely s hosty ještě krok. Nehráli špatně stačili soupeři kvalitně sekundovat a v defenzivě ho dobře vytěsňovat. Hosté se napak vyžívali postupné kombinaci z vlastní poloviny, ale ovoce to příliš nepřinášelo. Nakonec se však ještě do konce první půle dokázali jednou trefit. Jednobranková ztráta ještě nic neznamenala a Erpužice stále živily naději na slušný výsledek.


Avšak o tyto iluze už brzy ve druhé půli přišly. Domácí byli jasně výraznější a nedávali domácím moc prostoru. Hráli skvěle a po chvíli se dokázali dostat do dvoubrankového vedení. Nepolevili a ve stejném tempu pokračovali i nadále, což jim nakonec přineslo ještě dva zásahy. Už se zdálo, že si brankář Jamriška poveze domů čisté konto, ale chvíli před koncem sudí nařídil penaltu a s tou si brankář neporadil. Domácí tak čestným zásahem upravili na konečných 1:4 a z bodů se raduje Kostelec.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Epružice): Co se týče prvního poločasu, nemáme se zač stydět. Předvedli jsme dobrý výkon a soupeři jsme zdatně sekundovali. Ve druhém poločase se nám to rozpadlo a hráli jsme velmi špatný fotbal. Můžeme být rádi, že jsme nedostali více branek.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Tak já jsem především měl obavy, že na tomto hřišti příliš fotbalové krásy neuvidíme, ale opak byl pravdou. Domácí mě ihned vyvedli z omylu a já se přesvědčil, že hřiště rozhodně není nekvalitní tak, jak jsem myslel. Což naší hře perfektně vyhovovalo. My toho využili a dávali jsme nádherné góly po pohledných kombinacích. Já musím jen kluky pochválit za dobrý výkon a nezbývá mi nic jiného, než být spokojen, jak se hrou, tak s výsledkem.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - J. Šoul [-] , M. Šustr [-] , F. Kasl [-] , J. Kořínek [-] - V. Křelina [-] , P. Filipčík [-] , K. Novikov [-] , F. Tesař [-] - R. Červeňák [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Florián [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Touš [-] - J. Soustružník [-] , R. Kozák [-] , L. Honzík [-] , D. Kertys [-] - J. Jamriška [-] , M. Hakel [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.