0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor nasázel Studánce tři rychlé branky a poté už jen kontroloval výsledek


Branky


0

Ve Studánce to vypadalo jasně. Druhý Bor chce ještě zasáhnout do boje o titul, a tak nesměl na hřišti Dynama nechat nic náhodě. A také nenechal. V první půli dal tři rychlé branky a po zbytek utkání akorát kontroloval hru. Poklonit se musel i trenér domácího Dynama, který dodatečně v našem rozhovoru Bor chválí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Sokol naskočil do utkání aktivně a rozhodl se utkání mít pod palcem už od úvodního hvizdu. A to se mu podařilo. Už ve dvacáté minutě se pak navíc mohl po krácné kombinaci a chladnokrevnému zakončení Hocmana, radovat z první branky. O chvíli později už po chybě domácích zvyšoval na 0:2 Pokorný a ve čtyřicáté minutě uprvil na konečných 0:3 Tomáš Janků.

 

Dynamo bylo na Bor zkrátka kráté a nestačilo mu ani ve druhé půli, i přes fakt, že Sokol výrazně polevil. Hosté dokázali suverééním způsobem kontrolovat výsledek a soupeře už k ničemu víc nepustili. Domácí už nemohli nic dělat, na kvalitního soupeře zkrátka nestačili a po devadesáti minutách se museli sklonit. Tři body tak bere Bor, který se dostává do těsného závěsu za Hraničáře. Toho však osmnáctý zápas teprve čeká. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Myslím, že Bor byl lepší a fotbalovější. Dvě branky jsme dostali po vlastních chybách v obraně a o poločase bylo už rozhodnuto. Bor už pak pouze hlídal výsledek a suverénně to s námi uhráli až do konce. Ode mě, pochvala soupeři, my jsme dnes zkrátka byli až druhý tým.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Já to dnes řeknu naprosto jednoduše a myslím, že tím řeknu vše. S body jasná spokojenost, ale jinak to byla z naší strany tragédie. Do dalších utkání máme rozhodně, co zlepšovat, jestli chceme hrát s Částkovem ještě o tu absolutní špici.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
L. Faltus [-] - L. Novák [-] , M. Ruda [-] , R. Mráz [-] , O. Janovec [-] - J. Jílek [-] , J. Holý [-] , J. Černý [-] , P. Kotva [-] , J. Hubálek [-] - D. Marek [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Buben [-] , J. Burda [-] , F. Pták [-] , J. Zeman [-] - J. Pokorný [-] , J. Andrle [-] , T. Janků [-] , L. Zeman [-] , M. Hocmann [-] - D. Jutka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.