4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adam hattrickem vrátil FŠ Třebíč do čela soutěže


Branky


29. D. Adam , 55. D. Adam , 59. D. Adam , 89. T. Růžička - 17. Š. Tobolka , 42. M. Habich
11

FŠ Třebíč doma nezaváhala a výhrou nad rezervou Jemnicka zůstala na čele tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně vyhráli první půli

Vedoucí tým soutěže FŠ Třebíč přivítal na svém hřišti dvanácté Jemnicko B, které mělo být pro domácí celek jasným soustem.  To, že Třebíč je jasným favoritem dokazuje i podzimní výhra 3:0. Za příjemného jarního počasí nevstoupil domácí tým usilující o vytoužený postup do krajské soutěže vůbec dobře. Domácí celek se nemohl vůbec prosadit přes dobře hrající hosty z Jemnicka, které naopak dostal překvapivě v 17. minutě Štěpán Tobolka - 0:1. Domácí celek se chvíilenku musel vzpamatovávat z nečekaného vývoje zápasu. To však trvalo jen do 29. minuty, kdy se prosadil Dominik Adam a třebíčtí se tak mohly dočasně uklidnit z vyrovnávací branky na 1:1. Jenže hosté z Jemnicka odehráli skvělou první půli, za což také byli odměněni další brankou, která znamenala opět vedení. A navíc to byl gól téměř do kabiny, o který se postaral ve 42. minutě Martin Habich - 1:2. Byl to samozřejmě nečekaný a překvapivý průběh zápasu. 

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

V domácí kabině došlo nejspíš o poločase k zemětřesení, protože domácí se do svého soupeře zakousli, a to se jim také v 55. minutě vyplatilo, když se svou druhou brankou v zápase postaral o vyrovnání Dominik Adam - 2:2. V 59. minutě se pak Dominik Adam postaral hattrickem obrat v zápase - 3:2. Potom domácí opět trochu polevili, což se jim mohlo vymstít. Naštěstí pro domácí se v 89. minutě postaral Tomáš Růžička o uklidňující čtvrtou branku - 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Ani nemá cenu psát o našem výkonu v první půli, škoda řádků. Po přestávce ale byla vidět na hráčích obrovská snaha a vůle zvrátit nepřiznivý výsledek proti kvalitně posílenému soupeři. Začali jsme dobíhat druhé míče a zrychlili hru, která najednou vypadala úplně jinak a zaslouženě jsme získali tři body.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Jemnicko B zajíždělo na půdu lídra tabulky. V 17.minutě jsme se zásluhou branky Štěpána Tobolky dostali do vedení. Zaváhání brankaře ve 29.minutě domácí využily ke srovnaní. Poločas skončil za stavu 2:1 pro hosty. Druhém poločase domácí otočili vývoj zápasu a brankami v 55.,59. a 89. minutě si zajistili vítěství.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Filipec [-] (80. P. Kousal [-] ) , T. Oberreiter [-] , K. Pislcajk [-] , L. Tomek [-] (35. R. Fišer [-] ) - L. Hráček [-] , M. Minář [-] , T. Růžička [-] - D. Adam [-] (76. M. Ustohal [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Záviška [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] , J. Anděl [-] (57. K. Tesař [-] ) , Š. Tobolka [-] , Z. Koutný [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , J. Dřímal [-] (49. M. Kakur [-] ) , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , J. Kalášek [-] (71. D. Petrek [-] )

ŽK: 44. M. Filipec , 50. K. Pislcajk , 64. M. Záviška , 90. R. Fišer - 31. J. Křivánek , 40. J. Anděl , 73. M. Axman . ČK: 90. M. Habich .
Hráči zápasu: D. Adam .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - JÁN Jiří, POUL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Vedoucí FŠ Třebíč splní jasnou roli lídra tabulky a vysoko zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 11. 2018 11:08
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích