J. Tůma 15.
1:1
(1:1)
45. D. Adam
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí FŠ Třebíč pouze remizovala v Pyšelu


Branky


15. J. Tůma - 45. D. Adam
10

Zápas dvou týmů z odlišných pólů tabulky skončil zápas nečekanou remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Na hřiště Pyšelu se představil lídr soutěže FŠ Třebíč. Takže zápas prvního týmu s posledním. Jasnou záležitostí se mělo stát toto utkání. Také úvodní zápasy jara skončily podle předpokladů, kdy přišla výhra Třebíče a porážka Pyšelu. V vzájemný podzimní zápas skončil výhrou Třebíče 3:0. Pyšel v první domácím utkání jarní části sezóny přivítal FŠ Třebíč, papírově lepšího soupeře momentálně na první místě tabulky.

Domácí do utkání vstoupili aktivně a bylo to vidět na hře, kdy hosty nepustili do žádné lepší příležitosti ohrozit domácí branku.

V 10. minutě hostujícího brankáře po přímém kopu pěkně protáhl domácí Hadraba, kdy brankář tvrdou střelu vytěsnil na rohový kop.  V 15. minutě se již skóre měnilo. Do souboje s obránci hostů se pustil Tůma J., v tomto neviděl žádný problém, a tak s přehledem překonal i hostujícího brankáře Slatinského-  1:0. Branka domácí nakopla a na míči si věřili. Byli důraznější a lepším týmem na hřišti, kdy toto vygradovalo v 42. minutě. Hostující Růžička udeřil domácího obránce do hrudi, a to bez míče. Toto mělo skončit červenou kartou (byla udělena žlutá karta). Následně po do nedorozumění domácí obrany a s velkou dávkou štěstí se míč do slova dokutálel do domácí branky- 1:1. Do kabiny se tak šlo za nerozhodného stavu. 

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

 

Druhý poločas byl víceméně obdobný jako první. Třebíč se kromě jedné akce, kdy si hostující Adam poradil s domácí obranou a následně mířil jen těsně vedle branky, do ničeho jiného nedostali. Naopak domácí mohli vedení strhnout na svoji stranu, a to hned třikrát. Nejprve se v 75. minutě dostal do šance Skryja, kdy jeho střelu na poslední chvíli zablokoval hostující stoper. Druhou gólovku měl na noze střídající Nestr, bohužel pro domácí z malého vápna trefil jen dobře postaveného Slatinského. Do třetí gólovky se dostal opět dobře hrající Skryja, kdy jeho střela hlavou skončila centimetry nad hostující brankou.

Utkání skončilo nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Utkání jsme měli vyhrát, protože „gólovky“ jsme měli jen my. Terén je těžký, to my víme, ale byl pro obě mužstva stejný, takže nějaký výmluvy trenéra Třebíče jsou naprosto směšné. „Fotbalová škola“ tady nepředvedla vůbec nic a mohli být rádi, že si odvezli alespoň jeden bod. Dovolím si říct, že si ani ten bod nezasloužili. Mrzí mě, že si Ivo přetrhl křížový vaz a Lukáš roztrhl obočí. Jako tým jsme zahráli dobré utkání.

SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Težký terén, přizpusobení se hře soupeře stylem "bum prásk" . Souboj, pak nepřesná přihrávka a útočná akce bez koncovky...Ano selhali jsme v nasazení i kvalitě, ale na druhé straně je těžké se dostat do tempa, když se od třicáté minuty z každých pěti minut hraje pouze jedna...



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - P. Dvořák [-] (65. J. Nestr [-] ) , J. Tůma [-] , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] (53. L. Tůma [-] ) , L. Hadraba [-] (31. J. Hejátko [-] ) , D. Šabacký [-] , R. Šoukal [-] , J. Skryja [-] , D. Šubert [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Filipec [-] , V. Dvořák [-] , T. Oberreiter [-] (58. L. Hráček [-] ) , K. Pislcajk [-] - T. Růžička [-] , M. Minář [-] , P. Zábrodský [-] - R. Fišer [-] (46. M. Bukáček [-] ) , D. Adam [-] , M. Záviška [-]

Hráči zápasu: J. Tůma - V. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - SVOBODA Ondřej, ŠOUKAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Zápas má jednoznačněho favorita.. Mezi oběma týmy je rozdíl 32 bodů. Takže není co řešit.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů