Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma opět vysoko prohrál


Branky


14

I ve svém druhém domácím zápase prohrál Lipník vysoko. Tentokrát od Vladislavi vyfasoval bůra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hned čtyřikrát udeřili

V dalším kole se utkal Lipník s Vladislaví. Oba týmy v minulém kole dokázaly zvítězit. Hlavně Lipník si napravil reputaci vysokou výhru ve Výčapech. Podzimní měření sil skončilo pohodovou výhrou Vladislavi po výsledku 4:1. Katastrofální první minuta pro domácí, když přišla chyba ve středu pole a poté pozdním  dostoupením šli hosté hned na začátku utkání do vedení. Autorem branky byl Ondřej Krátký. Když ve 24.minutě František Macek zvyšoval na 0:2, začalo být s domácími zle nedobře. Domácí hráči si za první poločas nedokázali vůbec nic vypracovat, špatné přihrávky, minimální pohyb.... A tak udeřili opět hosté a opět po chybě! Ve 37. minutě hosté ukázali domácí nemohoucnost, když hostující hráč přebral míč na vlastní polovině a v klidu nikým neatakován postupoval až k domácí brance, tam předložil míč Krátkému a ten dal v pohodě na 0:3! Do poločasu stačili hosté ještě jednu branku přidat, kdy zahrávali třikrát po sobě stejný roh a přesto se jim podařilo vsítit další branku Petrem Otrubou 0:4! O vítězi zápasu tak bylo prakticky rozhodnuto již po prvním poločase. 

 

Hosté si výhru pohlídali

V druhém poločase zlepšili domácí pohyb a vytvořili si i nějaké šance, ale v klidu hrající a zkušené mužstvo si utkání pohlídalo a ještě se jim podařilo dát jednu branku a jednou trefit konstrukci branky. Branku na konečných 0:5 vstřelil v 81. minutě Roman Veškrna. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Jsem velice zklamán, po minulém výkonu a výsledku z Výčap jsem věřil, že se další domácí kolaps nebude opakovat. Bohužel přístupem, hrou a nasazením v prvním poločase jsme si nic jiného nezasloužili!! Jsme mladé mužstvo, ale nechci v tom hledat nějaké výmluvy! Prostě jsme obě domácí utkání zahráli katastrofálně, bez absolutní snahy s tím něco udělat!!

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Zápas jsme zaslouženě vyhráli , utkání mohlo skončit ještě daleko vyššímrozdílem.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - M. Tretera [-] , T. Brabenec [-] (63. L. Šabata [-] ) , L. Macháček [-] , A. Matoušek [-] (75. J. Procházka [-] ) - J. Fňukal [-] (87. D. Králík [-] ) , M. Mašeja [-] (70. M. Peštál [-] ) , A. Rohony [-] , M. Vala [-] , A. Kisela [-] - R. Šťáva [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - L. Petz [-] , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] - P. Ciprys [-] (80. M. Tůma [-] ) , F. Macek [-] (88. K. Čihal [-] ) , P. Vyletěl [-] , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-] (75. R. Veškrna [-] ) -

ŽK: 9. P. Ciprys , 16. V. Paločko , 55. F. Macek .
Hráči zápasu: P. Otruba .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Lipník minulém kole zabral, a ten samý výkon bude chtít předvést na svém vlastním hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů