2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov si v Chlístově upevnil druhou příčku


Branky


2. J. Pokorný , 85. P. Špaček - 6. L. Hrbáček (vl.) , 30. P. Malec , 53. M. Skryja , 73. V. Skryja , 83. J. Koch
6

Rudíkov si v posledním kole připsal velmi cennou výhru na půdě Chlístova v poměru 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Domácím vyšel úvod utkání, po levé straně utekl Granát, přešel přes Trnku J. a odcentroval do vápna, kde za sebe nechal padnout míč Dobrovolný a nabíhající Pokorný měl už jednoduchý úkol poslat míč do sítě. Hosté to jen tak nenechali a v 5. minutě ke zteči zavelel kapitán Nožička, poslal centr na Skryju M., ten míč přeposlal na Trnku J., který utekl po pravé straně a poslal centr na Pažourka, obránce domácího týmu srazil míč na rohový kop. Exekutorem rohového kopu byl Trnka P., poslal míč k první tyči na Pažourka, ten hlavou poslal míč za sebe a domácí Hrbáček, ve snaze míč odkopnout, poslal míč do vlastní sítě. Hostům vyrovnávací gól pomohl, v 8. minutě poslali centr z levé strany do vápna, kde Štolpa srazil míč k Malcovi a ten prudkou ránou trefil tyč. O minutu později poslal Štolpa krásný dlouhý centr na rychlého Trnku J., ten utekl obránci a šel z úhlu na brankáře, vystřelil, ale brankář Krul střelu vyrazil zpět k němu, Trnka J. chtěl tentokrát přihrát, ale míč přes stopera neprošel na Pažourka. Ve 20. minutě centroval z levé strany Trnka P., míč poslal ke vzdálené tyči na bráchu Trnku J., ten míč zpracoval a poslal pod sebe Štolpovi, ten v dobré střelecké pozici přestřelil. Ve 24. minutě dlouhý nákop z vlastní poloviny hostujícího týmu našel Skryju M., ten míč prodloužil na Pažourka, který obešel stopera a před ním byl jen brankář, vystřelil a brankář Krul se štěstím a za pomocí terénu srazil míč na rohový kop. Ve 29. minutě poslal Pažourek míč Trnkovi J., který utekl po pravé straně a poslal centr Skryjovi M., který z malého vápna trefil brankáře. Přišla 30. minuta a krásná akce hostů, Skryja M. poslal centr do vápna Pažourkovi, ten tělem srazil míč Štolpovi a ten posunul z první Malcovi a ten krásně umístil střelu k tyči do sítě. Hosté se zaslouženě ujali vedení, přesto se do kabin mohlo jít za nerozhodného stavu, ve 38. minutě domácí zahrávali trestný kop, zatočili míč do vápna, brankář Doležal křikl „mám“, ale srazil míč před Hruškou na k soupeři Pokornému, který ve stoprocentní šanci netrefil bránu a tak se šlo do kabin za stavu 1:2.  

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí začali i druhý poločas aktivně, v 51. minutě zahráli přetažený rohový kop, na něj si naběhl Hruška a hlavičkou poslal míč nad břevno. V 52. minutě útok hostů po pravé straně, Štolpa posunul míč na Pažourka, ten poslal prudkou přihrávku před bránu Skryjovi M., který se prosadil, ale neměl již dostatek klidu a poslal míč mimo bránu. O chviličku později měli domácí možnost zahrávat trestný kop, míč šel do vápna hostů a tam nikým nepokrytý Pokorný hlavičkoval, dobře postavený brankář Doležal míč srazil a ožička jej odkopl do bezpečí. V 53. minutě dostal hostující Skryja M. krásnou „českou uličku“, utíkal sám na brankáře a vystřelil, brankář Krul míč vyrazil k soupeři Pažourkvi, ten přihrál Štolpovi před velké vápno, Štolpa vystřelil, Krul opět vyrazil, odražený míč si našel Skryja M. a z „voleje“ jej poslal do sítě ke vzdálenější tyči. V 62. minutě Pažourek srazil míč hrudí Skryjovi M., ten proběhl mezi obránci a šel znovu sám na brankáře, ale ani tentokrát míč neposlal do sítě, trefil nohu brankáře. V 70. minutě se do šance po rohovém kopu dostal domácí Špaček, hlavičkoval nad bránu. Domácí „odmítli“ přiblížit se ve skóre soupeři a tak hosté trestali, v 73. minutě poslal dlouhý centr z levé strany na pravou Dobrovolný, stoper domácích špatně odhadl směr míče a ten přistál na noze Skryjovi V., ten měl najednou před sebou jen brankáře a poslal míč do sítě. Skóre bylo pro hosty velmi příjemné, ale horší zpráva byla, že se v 80. minutě zranil Malec a nebyl už nikdo na střídání a tak dohrávali o deseti. Přesto přidali další branku, v 83. minutě kapitán Nožička přihrál Trnkovi P., který poslal centr na hranici penalty Štolpovi, ten lehce přizvedl a z levé strany dobíhající Koch poslal míč s přehledem do sítě. V 85. mintě se zaradovali i domácí, tentokrát „českou uličkou“ dostal přihrávku Špaček, obešel Trnku P. a sám před Doležalem si věděl rady a míč poslal do sítě. Poslední šanci utkání měli hosté, v 87. minutě si Chyba narazil se Skryjou V. a Chyba přihrál před bránu Kochovi, ten sám před brankářem zvolil k zakončení špatnou nohu, pravou nohou poslal míč mimo bránu. Pak už všichni hráči a i diváci v horku čekali, kdy bude konec utkání a tím pro oba týmy i konec sezóny. 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Přesto, že se utkání hrálo za úmorného vedra, tak jsme ho zvládli solidně a zaslouženě zvítězili. Mrzí mě pouze dvě hrubé chyby při bránění, po kterých jsme inkasovali.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - M. Svoboda [-] , P. Brestovský [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - M. Granát [-] (46. P. Ježek [-] ) , M. Rygl [-] , Z. Nováček [-] , J. Pokorný [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , D. Lehký [-] (60. V. Skryja [-] ) , J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] - P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] (77. J. Chyba [-] ) - M. Skryja [-] (71. J. Koch [-] ) , J. Pažourek [-]

ŽK: 45. M. Rygl - 37. P. Malec , 52. D. Lehký .
Hráči zápasu: P. Špaček - P. Malec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že velmi těžký zápas na půdě Chlístova zvládneme za 3 body.