Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor se přehnal přes Erpužice a využil zaváhání Částkova, nyní jsou dva první celky na stejné bodové hranici


Branky


0

Částkov nečekaně zaváhal v Sulislavi a to byla výborná šance pro Bor, aby se mu před posledními dvěma zápasy vyrovnal. Musel však zvítězit za tři body. Nejprve to ale v Erpužicích vypadalo bledě, i Bor se dlouho nemohl dostat do tempa a působil nervózně, když prohrával 1:0. Poté se mu ale podařilo vyrovnat a tím se vše otočilo. Nakonec hladce zvítězil 7:1 a tím ještě o něco více zdramatizoval závěr sezóny. V příštím kole to ale ani jeden ze dvou favoritů nebudou mít moc snadné, Bor totiž narazí na šestou Stráž a Částkov na páté Lázně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor se dlouho nemohl chytit a vůbec nic se mu nedařilo. Působil velmi nervózně a bylo vidět, že si uvědomuje to, že nesmí už zaváhat, pokud chce myslet na titul. Díky tomu se Jiskra brzy dostala do vedení a bylo zaděláno na senzaci. Otázkou však bylo, zda se Bor dokáže trefit, myslím, že kdyby se mu to do konce půle nepodařilo, asi by psychicky odpadl, Erpužice by se mohli ještě jednou trefit a bylo by jasno. To je ale už smyšlený scénář, protože Boru se to ještě v první půli podařilo zásluhou Blažka a tím se vše uklidnilo. Ještě před přestávkou se trefil Pokorný a bylo vymalováno.

 

Ve druhé půli Erpužice ještě chvíli vzdorovaly, ale poté je do kolen srazil druhým zásahem Pokorný a bylo hotovo. Poté už bylo pouze otázkou, kolik branek Bor ještě přidá. Nejprve se trefil ještě Jutka a poté zkompletoval hattrick Pokorný. Aby toho ale nebylo málo, tak si v závěru ještě zastřílel Blažek, který si vidinu tří gólů také nemohl nechat uniknout. Výsledková tabule na konci ukazovala stav 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Nemohli jsme se chytit a soupeř byl asi prvních dvacet minut lepší. Když jsme ale vyrovnali, vše se uklidnila a poté už to bylo elkem v klidu. Po třetím gólu už soupeř naprosto propadl a my jsme si mohli hrát své. S tím, jak jsme se nemohli nejprve chytit, tak jsme nakonec s výsledkem velmi spokojení.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Burda [-] , L. Zeman [-] , J. Zíka [-] , F. Pták [-] - J. Pajer [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , P. Zeman [-] - D. Jutka [-] , J. Blažek [-]


ŽK: 75. J. Burda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.