Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín vstoupil do utkání dobře, ale nakonec se musel před Kostelcem sklonit


Branky


0

Los čtyřiadvacátého kola proti sobě postavil dva Sokoly, kterým už prakticky téměř o nic nejde. Kostelec sice ještě teoreticky bojuje o tu pohlednou celkovou třetí příčku, ale to už ke konci sezóny hráče většinou tolik nemotivuje. To Černošín je na tom s důvody motivace ještě dále. Před utkáním byl sice jen o dvě příčky za Kostelcem, ale bodová propas mezi nimi byla třináctibodová. Černošín je zrátka na pozicích, kde už mejde vůbec o nic a kolem sebe námá téměř nikoho. Porot se očekávalo, že rozhodovat bude domácí prostředí, ale to Kostelec nakonec nepřipustil a svého soka dokázal bravurně přehrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošnu vyšel začátek naprosto skvěle. Ve třetí minutě se zranil v jednou souboji hostující obránce Florián, který svému týmu následně při ranění soupeřova protiútoku chyběl a domácí díky tomu dokázali skórovat. Přesně se dokázal trefit záložník Černý. Hostující kouč Kertys poté zareagoval střídáním a na Floriánův post nastoupil klasický levý záložník, devatenáctiletý Kozák. Ten si ale na pozici stopera vedl skvěle. Poté se dlouho nic nedělo, ukázalo se, že šance z níž domácí skórovali byla pro ně v utkání ojedinělá a Kostelec se zase nemohl rozehrát. Vše nakopával přes zálohu za obranu a utkání bylo divácky velmi neatraktivní. Poté ale hosté hru uklidnili a po dvaceti minutách dokázal vyrovnat Miroslav Hakel. Poté se domácí svou kombinační hrou ke konci poločasu dostali za obranu znovu a z dorážky se prosadil Král, který definitivně otočil stav utkání na stranu Kostelce.

 

Ve druhé půli už ale domácí fyzicky odpadali a svému soupeři nestačili sekundovat. Naprosto vyčerpáni úplně povadli a bylo pouze otázkou, kolik Kostelec ještě dokáže přidat branek. Nejprve se dokázal prosadit hráč Kladrub, Lukáš Kotlár, který má v Kostelci zařízený střídavý start a tentýž hráč poté také zvyšoval na 4:1. V závěru už pouze upravil na konečných 5:1 pro Kostelec střední záložník Lukáš Honzík. Kostelec tak nakonec v Černošíně zvítězil nečekaně vysoko a odváží si tři body, které mu v boji o třetí místo mohou ještě hodně pomoci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Vše rozhodla naše fyzická nepřipravenost. První poločas jsme fyzicky vydrželi a hráli jsme celkem dobře, dokonce jsme i drželi se soupeřem krok. Ve druhém už jsme ale soupeři nestačili a totálně jsme zaostali. Určitě jsme ale chtěli s Kostelcem hrát daleko vyrovnanější fotbal.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Prvních dvacet minut jsme se hledali a nakopávali jsme vše dopředu, což se nám nedařilo. Poté se ale kluci uklidnili a začali hrát tu naší hru a od té doby jsme soupeře přehrávali. Tomu navíc rychleji docházeli síly a ke konci už téměř nehráli.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] - T. Vondraš [-] , J. Slivoně [-] , R. Drozda [-] , J. Panuška [-] - P. Černý [-] , T. Klepsa [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Touš [-] , P. Masař [-] , L. Florián [-] (3. R. Kozák [-] ) , L. Netrh [-] - D. Kertys [-] , L. Král [-] , M. Hakel [-] , L. Honzík [-] - J. Jamriška [-] , L. Kotlár [-]

ŽK: 49. P. Černý - 68. L. Honzík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.