3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice doma neinkasovaly a třemi zásahy rozhodly o svém vítězství


Branky


8. J. Šetlík , 28. M. Volf , 72. M. Volf
0

První tým Kšic měl před sebou v sobotu odpoledne poměrně snadnou práci. Na jeho hřiště totiž dorazila Sulislav, která je ke konci sezóny, kdy už o nic nejde, ještě více hratejlnější a snadněji porazitelnější, než v předchozích častích soutěže. Kšice navíc hrály na svém hřišti, kde jsou velmi nebezpeční a dokážou zde přehrát i týmy z přední části tabulky. To vše se nakonec potvrdilo a Kšice si dokráčely pro pohldné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut měli domácí převahu, avšak nijak výrazně ofenzivně podpořenou. Utkání zkrátka velmi ovlivnilo celké vedro a oběma týmům odcházely síly daleko rychleji. Porot se hrálo výrazně klidněji a nikdo nikam nespěchal. Sulislav působila poměrně odevzdaně a domácí měli před sebou tak snadnou práci. Hráli opravdu systematicky, paomalu se dostávali před bránu, kde buď zvýšili, nebo jen spálili nedůležitou šanci a šli dál. Už v osmé minutě otevřel takto skóre Jan Šetlík a ještě do konce prní půle dokázal zvýšit Miroslav Volf na 2:0.

Obraz hry se poté ve druhé půli vůbec neměnil a domácí tak utkání svírali ve svých dlaních. Hráli v obrovské pohodě a proti nevýrazným hostům se nakonec dokázali zásluhou Miroslava Volfa, který zaznamenal druhý zásah, upravit na konečných 3:0. Nakonec tak berou zaslouženě tři body, ale ty už jim v závěru sezóny k ničemumoc nejsou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Měli jsme celou dobu převahu. Vytvářeli jsme si mnoho šancí a celé utkání bylo v naší režii. Soupeř byl odevzdaný a my zápas ovládli po všech stránkách. Pro nás to bylo celkem pohodlné vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] , P. Kasal [-] - M. Volf [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , P. Šnebergr [-]


ŽK: 28. M. Šetlík , 63. M. Volf .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.