Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář nezaváhal a Lázním nadělil dvanáct branek


0

Částkov byl sice v tomto utkání jasným favoritem. Vždyť je první, stále bojuje o titul s Borem, má skvělé a zkušené hráče a stavilní formu. To Lázním ta jejich velmi kolísá a na venkovních hřištích jsou Lázně téměř poloviční. Střílí málo branek a zrátka na Částkov stačit neměli. Ale to, že v Částkově v souboji dvou lepších týmů soutěže padne šestnáct branek a dvanáct z toho do sítě hostů, nečekal asi nikdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodních minut bylo jasně patrné, že obě mužstva chtějí především střílet branky. Všechny síly vrhaly do ofenzivy a na překonání brankáře. Rozdíl byl ale především v tom, že Částkovští střelici si ve finální fázi uměli daleko lépe poradit a daleko lépe se ve vápně soupeře orientovali. To Lázenští tyto situace neřešili příliš dobře a často vymýšleli ještě další zbytečné přihrávky. Šance si však vypracovat dovedla obě mužstva. Především tedy do chvíle, kdy hosté sížili na 1:2 a poté dostali další branku na 1:3. Od té doby byli domácí silnější a silnější a ještě do konce půle přidali další dvě branky. Ve druhé půli už bylo pouze otázkou, kolik branek domácí ještě dají, protože Lázenští stále více odpadávali. Ale když už bylo utkání jasně ztracené, pokusili se vložit do útoku už veškeré síly a stačilo jim to na další tři branky. K čemu jim to však proti soupeřovým dvanácti zásahům bylo? Vlastně k ničemu. Jisté je, že Částkov bere tři body a o titulu mistra okersu se bude rozhodovat až příští víkendu v posledním kole sezóny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Zápas byl vyrovnaný do stavu, kdy jsme zvýšili na 3:1, poté už záleželo jen na tom, kolik dáme ještě branek. Jsme rádi, že jsme zvítězili a nyní si musíme udržet vedení před Borem i v posledním kole.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Nám zase dorazil malý počet hráčů a já musel hodně kombinovat se sestavou. Během utkání se nám navíc zranil kapitán. Takže my jsme odehráli to, co bylo v našich silách. Soupeř nebyl ani nijak výrazně lepší, ale my jsme se méně střelecky prosazovali. Máme totiž oproti Částkovu nezkušené hráče, kteří nevyužívají s tak vysokou úspěšností a prostě to neřeší dobře. Částkov své zkušenosti navíc stále více využíval a naši mladí kluci pak tahali za kratší konec.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , D. Štípek [-] , M. Špelina [-] - P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , M. Veleta [-] , L. Bydžovský [-] - J. Boček [-] , M. Papoušek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - F. Vacata [-] , M. Pohlot [-] , J. Nevařil [-] , V. Zwettler [-] - P. Hospodářský [-] , R. Zabloudil [-] , A. Kolář [-] , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] - J. Sak [-]

ŽK: 28. V. Zwettler , 43. F. Vacata , 65. A. Kolář .
Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.