5:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov musel celé utkání dotahovat, ale na Damnov nakonec nestačil, definitivně tak přišel o titul


Branky


0

Tým Hraničáře Částkov, který měl před posledním kolem stejný počet bodů, jako jeho rival z Boru, měl zakončit přetahovanou o titul na hřišti Sokolu Damnov. Nikdo však nečekal, že by zkušený Částkov mohl Damnovu v tak důležitém utkání podlehout, avšak psychika asi udělala své a hosté to nezvládli. Po většinu utkání měl vedení ve svých rukou, ale v závěru o něj přišel a nechal si tři body i s titulem vyrtrhnout z rukou. To ho bude asi ještě dlouho mrzet poté, co měl z jara k triumfu v csoutěži perfektně našlápnuto, ale postupně ztrácel a až v posledním kole pustil po zbytečných ztrátách Bor definitivně před sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodu z hostů čišila obrovská nervozita a nátlak na ně. Domácí toho navíc dokázali perfektně využít a brzy se zásluhou dvoubrankového Šályho dosali do vedení 2:0.To už ale soupře trochu nakoplo a ten si šel pro tři body. Rozhodl se, že utkání jetě otočí. Skvěle k tomu našlápl už v prvním poločase, kdy dokázal snížit a do druhé půle mohl nakročit v těsném kontaktu za soupeřem.

Ve druhé fázi utkání ale zpočátku opět ztrácel a dovolil Krivdovi nejprve zvýšit na 3:0 a Šálymu poté zkompletovat hattrick. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale to by nebyl Částkov, kdyby to vzdal.  A tak opět odstartoval stíhací jízdu a opět se dokázal dostat s hosty do kontaktu, a když už to vypadalo, že se přes Damnov dokáže ještě přehnat, ukončil vše Thürmer. Ten srazil doírající hosty do kolen pátou trefou a utkání rozhodl. Částkov sice ještě i po kruté srážce k zemi dokázal opět snížit, ale nebylo mu to už nic platné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Předvedli jsme dobrý výkon, jehož základem bylo proměňování šancí. O ničem jiném to zas až tak nebylo. Jsem rád, že jsme si konec sezóny zpestřili tímto perfektním skalpem a doufám, že nás to motivuje více do další sezóny, protože jsme ukázali, že můžeme hrát s kýmkoli.




Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , L. Král [-] , J. Procházka [-] , L. Rabas [-] - K. Duda [-] , M. Podsclan [-] , J. Bukva [-] , M. Drozda [-] - E. Šály [-] , M. Thürmer [-]


ŽK: 49. L. Krivda , 58. E. Šály . ČK: 90. L. Krivda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.