1:2p.
(0:1)
32. F. Peklo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí překvapilo proti Plané, padlo až po penaltách a osladilo si konec sezóny posledním bodovým přírůstekm


Branky


32. F. Peklo
0

Myslím, že zde byl favorit jasný. Planá byla asi největším favoritem na celkový bronz v soutěži a v závěru sezóny byla ujedním z nejlepších týmů. Do Záchlumí, z druhé poloviny tabulky, tak odjížděla jako jasný favorit, který si nejspíš bude v posledním utkání chtít pořádně zastřílet. Avšak Záchlumí na ni vyrukovalo s disciplinovanou defenzivou a nečekaně aktivní a bojovnou hrou, Planá ho navíc maličko podcenila a utkání se tak po jednom zásahu na obou stranách přesunulo do penaltového rozstřelu. V tom už si Planá výsledek pohlídala a na kýženou třetí příčku ji to bohatě stačilo. Nakonec se ale ukázalo, že ty dva body ani nepotebovala poté, co Kosltelec padl v Boru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Jak bych to asi ohodnotil? My jsme hráli devadesát minut fotbal a oni do nás celou dobu kopali. Hráli jsme na neposekaném trávníku a kvalita utkání byla celkově hrozná. Měl jsem skutečně strach o zdraví svých hráčů, protože to bylo opravdu hodně tvrdé. Já jsem ještě nic takového nikdy neviděl, soupeři nás tvrdě faulovali, sprostě nám nadávali, vyhrožovali nám a sudí s tím nic nedělal, jen koukal a rozdal asi sedm žlutých. Jsem moc rád, že už jsme odtamtud pryč a doufám, že už se tam ani nevrátím.



Sestavy



FK Planá
R. Švarcbek [-] - F. Šatra [-] , V. Lafata [-] , L. Švejda [-] , P. Bernas [-] - T. Mikač [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , T. Tonka [-] - F. Peklo [-] , J. Pešta [-]

ŽK: 23. D. Sovka . ČK: 91. D. Sovka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.