P. Maňák 45. (p.)
L. Tůma 65.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:30

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary doma porazily Písek a dotáhly se na něj na rozdíl jediného bodu


Branky


45. P. Maňák (p.) , 65. L. Tůma
17

Vedle duelů celků usilujících o příčky nejvyšší přineslo toto kolo ČFL i duel výslovně zachránářský, konkrétně mezi Karlovými Vary a Pískem. Byť díky odstoupení Jiren ze soutěže a rozšiřování ligy v příštím ročníku nakonec nikdo z ČFL padat nebude, zachránit se od nelichotivého posledního místa budou celky dozajisté chtít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta do šatny poslala Vary do vedení, Maňák se nemýlil

Zápas začali aktivně domácí Karlovy Vary a po pár náznacích protiútoků si vytvořili několik dobrých šancí. Největší měl asi Tůma, který ale po standartní situaci neproměnil velkou příležitost z malého vápna. Písek hrozil jako obvykle rychlou kombinační hrou, ale s jeho příležitostmi si karlovarská obrana v čele s brankářem Chárou poradila. V poslední minutě prvního poločasu pak přišla jedna z klíčových situací zápasu. Po úniku Shorného po pravé straně a jeho pasu do vápna byla nařízena penalta kvůli faulu na kapitána domácích Geňa. Pokutový kop zahrál Maňák a bezpečně proměnil. Gól do šatny znamenal vedení domácího sboru nejtěsnějším rozdílem.

Karlovarský Tůma pojistil vedení, Písek se nezmohl ani na zkorigování

Druhý poločas byl hodně bojovný a rozhodovalo proměňování gólových příležitostí. To se povedlo znovu lépe domácím, když po pěkně zahraném rohovém kopu vsítil Tůma druhý gól utkání. Další příležitosti karlovarského mužstva měli na svědomí Vyleta a Shorný, ale shodně neproměnili. Rovněž Písek se v zakončení trápil a své šance nezužitkoval. Nakonec tak domácí Slavia udržela čisté konto a připsala si důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Robert Žák: "Písek je soupeř, který je velmi fotbalový a dovede hrát útočný fotbal. To potvrdil a hrozil kombinační hrou. Bylo důležité, že naše obrana hrála zodpovědně a nedovolila Písku skórovat. My naopak po penaltě vedli. Druhý poločas byl hodně o bojovnosti a využití gólových příležitostí. My jednu proměnili, soupeř své šance nezužitkoval, a tak naše mužstvo zaslouženě vyhrálo. Velký dík patří i našim fanouškům, kteří nás celý zápas povzbuzovali."

FC Písek
připravujeme:



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Geňo [-] (88. T. Holík [-] ) , V. Vyleta [-] (87. S. Jaffan [-] ) , P. Maňák [-] (81. A. Paterna [-] ) , D. Mandula [-] (90. M. Očko [-] ) , O. Shorný [-] (78. V. Bláha [-] ) , Š. Dubnička [-] , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-] , L. Mestl [-]

FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , T. Ulbrich [-] , V. Hrachovec [-] (77. A. Presl [-] ) , T. Benetka [-] , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , D. Pinc [-] (37. T. Pecka [-] ) , A. Ratkovič [-] , J. Held [-] (87. J. Sigmund [-] ) , M. Voráček [-]

ŽK: 13. L. Mestl , 52. Z. Skala , 52. L. Tůma , 63. O. Shorný - 44. J. Held , 61. T. Pecka , 75. T. Ulbrich .
Hráči zápasu: L. Tůma .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - HANOUSEK Karel, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra hostů

Na umělé trávě v Karlových Varech vyhraje Písek, kombinačně jsou na tom oba týmy dobře, ale Písek naváže na minulou domácí výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů