5:1
(1:1)
34. P. Linka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 10:15

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas rozhodl o osudu utkání


Branky


44. J. Frohna (p.) , 55. V. Junek , 68. D. Hanek , 79. D. Hanek , 90. M. Jaroš - 34. P. Linka
8

Nástup do utkání patřil Mostu, který se dostal do vedení. Pro sebevědomí domácího Meteoru ale byla jako balzám proměněná penalta Frohnou minutu před poločasem. Ve druhém dějství se už Meteor ujal taktovky a zápas rozhodl ve svůj prospěch, když vstřelil čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most přišel o vedení až minutu před koncem poločasu

Domácí trenér Tichai musel řešit před utkáním komplikace se složením sestavy. Z různých důvodů mu totiž chybělo hned 9 hráčů. A tak vsadil na velice omlazenou jedenáctku. A ta začátek utkání nezvládla úplně dobře. Mostečtí se hned od úvodu tlačili dopředu a měli převahu. Ve 34. minutě gólový účet zápasu otevřeli právě mostečtí. Po standartní situaci se v pokutovém území prosadil Petr Linka - 0:1.

 

Po inkasované brance se ale domácí začali zlepšovat a získávali herní převahu. Ve 44. minutě přišla pro vývoj zápasu zásadní věc. Domácí dostali výhodu pokutového kopu, kterou proměnil kapitán Jakub Frohna a šlo se do kabin za stavu 1:1.

Meteor zápas proměnil zápas v jednoznačnou záležitost

Domácí tým ve druhé půli názorně prokázal, jak moc dokáže sportovní výkon ovlivnit psychika. Po vyrovnání na 1:1 totiž Meteoru narostla křídla a do druhého poločasu vstoupil daleko odvážnějí. Přitlačil mostecké fotbalisty před vlastní branku a gól byl na spadnutí. V 55. minutě to přišlo. Před odkrytou branku dostal krásnou přihrávku Vojtěch Junek a poslal Meteor do vedení 2:1.

 

Meteor na hřišti dominoval a netrvalo dlouho a přišly další branky. V 68. a 79. minutě se po podobných situacích trefil David Hanek. Vždy po krásné akci dostal zpětnou přihrávku a nemýlil se. Domácí hráči si zápas užívali, naopak pro mostecké to bylo trápaní. Domácí celek nakonec vstřelil ještě jednu branku a to v poslední minutě, kdy se prosadil Michael Jaroš - 5:1.

 

Most ani po velmi nadějně rozehraném úvodu utkání nebodoval a zůstává tak stále v pásmu sestupu. Naopak pro velmi mladou sestavu Meteoru je tato výhra povzbuzením v boji o přední příčky v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Jindřich Tichai - trenér: "Postihla nás marodka a tak jsme nasadili asi nejmladší sestavu z celé divize. Výsledek vypadá jednoznačně, ale Most byl úvodních 25 minut lepší. Dostali jsme gól ze standartky, pak jsme hru vyrovnali a v závěru poločasu jsme byli i lepší. V druhé půli jsme dominovali. Vytvořili jsme si spoustu šancí, a řadu z nich neproměnili."

Mostecký fotbalový klub
Dušan Tesařík - trenér: "Měli jsme dobrý vstup. Dvě tři šance jsme neproměnili, ale pak jsme šli do vedení po krásné brance Linky. Potom jsme ale polevili, hráli moc komplikovaně. Druhý poločas jsme absolutně nezvládli. Byla to od nás parodie na fotbal. Nechci snižovat kvality soupeře, ale vzhledem k jejich mladé sestavě mělo naše mužstvo jednoznačně zvítězit."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - J. Havel [-] , P. Jankú [-] , V. Schulz [-] (87. A. Petrouš [-] ) , M. Jaroš [-] , T. Bím [-] (85. J. Novotný [-] ) , V. Junek [-] (83. F. Jiřík [-] ) , C. Ezeala [-] (75. L. Nečas [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , J. Sůra [-]

Mostecký fotbalový klub
P. Hanus [-] - M. Macháček [-] (81. T. Loukota [-] ) , M. Vait [-] , J. Zigmund [-] , M. Tancoš [-] , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , K. Kodeš [-] , J. Černý [-] , P. Linka [-] , J. Horský [-] (69. J. Vaněk [-] )

ŽK: 56. V. Schulz - 16. P. Hanus , 46. J. Horský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Jati David - HÁNYŠ Martin, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: remíza

"Most začal jaro nepřesvědčivě, ale tým mají silný. Půjdou nahoru v průběhu jara a myslím, že na Meteoru budou bodovat."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích