3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlepšený výkon ve druhém poločase přinesl Zbuzanům tři body


Branky


9

První poločas byl plně v režii Chomutova, gól však žádný nepadl. Ve druhé půli přišlo zlepšení domácích a Zbuzany si nakonec zápas utéct nenechaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený výkon Chomutova bez gólového vyjádření

Zbuzany chtěly odčinit porážku z minulého kola kdy nestačily na Souš. Vstup do utkáni byl v jejich podání velmi špatný. Opět se nevyvarovaly lehkovážnosti a laxnosti. V týmu mají sice řadu hráčů, kteří zcela jistě převyšují kvalitu divize, ale jen to nestačí. Chomutovští byli v průběhu první půle týmem, který tahal za delší konec provazu. Kombinací se dostávali k brance domácích, ale slušný výkon opět podal brankář Víšek a několikrát zachránil domácí celek.

 

Zbuzany byly v první půli jednoznačně horší ale několik šanci Chomutova se štěstím přežily a naopak mohly sami udeřit. Ale bezkrevný výkon z první půle korunovaly neproměněnou penaltou.

Zlepšení ve druhé půli přineslo Zbuzanům tři body

Pro chomutovské fotbalisty začal druhý poločas jako ve zlém snu. Po rohovém kopu se prosadil velezkušený Ján Kordiak a Zbuzany najednou vedly. Gól přišel jako z čistého nebe a Chomutovskými viditelně zatřásl. Domácí se naopak nadechli a výrazně přidali. Jejich výkon oproti první půli rapidně vzrostl a šance na sebe nenechaly dlouho čekat.

 

Klíčovým momentem byly dvě slepené branky z 64. a 67. minuty, které zlomily odpor hostů z Chomutova. Nejprve se trefil kanonýr Richard Kalod a následně po hezké akci Vojtěch Přeučil. Rázem to tak bylo 3:0 a Zbuzany otěže zápasu držely pevně v rukách.

 

V závěru snížil mladý hráč Chomutova Jan Mužík a stanovil tak konečnou podobu výsledku na 3:1. Prosadil se ve druhém zápase po sobě a to mu je teprve osmnáct let, je to příslib chomutovského fotbalu.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Odehráli jsme špatný první poločas. Hráli jsme staticky, soupeř byl lepší a běhavější. Nasadili jsme tomu korunu, když jsme neproměnili penaltu. Naštěstí jsme šance soupeře přežili. Ve druhé půli jsme skórovali z rohového kopu a do pěkných akcích přidali dva góly."




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] (80. M. Lohoyda [-] ) , M. Lička [-] (65. S. Hřebeček [-] ) , V. Přeučil [-] , R. Šírl [-] , O. Kejha [-] , M. Říha [-] (65. V. Ježdík [-] ) , L. Bielesz [-] , J. Kordiák [-] (74. V. Máče [-] ) , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

FC Chomutov
R. Švejda [-] - L. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] , T. Janošík [-] , J. Hyneš [-] , J. Mužík [-] , V. Kubík [-] , T. Svoboda [-] , P. Gedeon [-] , T. Kunart [-]

ŽK: 23. M. Maleček , 59. J. Kordiák - 22. T. Kunart , 51. M. Boček , 57. J. Hyneš , 77. V. Kubík .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Talpáš Petr - ŠTĚRBA Václav, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Zbuzany by doma měly napravit prohru z minulého kola."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza