3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 15:00

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si poradila s Chomutovem a přiblížila se středu tabulky


Branky


15. V. Kubík (vl.) , 65. D. Martinec , 88. T. Bereczký
7

Ve velmi zajímavém a rušném zápase nakonec slavila tři body domácí Olympie Březová, která byla v zápase produktivnějšínež hosté z Chomutova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácí Březové

Domácí fotbalisté měli možnost dotáhnout se na svého soupeře z Chomutova na tři body. Chomutovští naopak mohli v případě vítězství opět proniknout do první poloviny tabulky. 

 

Utkání začalo velmi zajímavě. V útocích se střídaly oba celky a bylo na co koukat. Postupem času ale Chomutovští vypadli ze hry a domácí Březová je za to dokázala potrestat. V 15. minutě za přispění chomutovského Vojtěcha Kubíka šla do vedení 1:0.

 

Tento gól domácí viditelně uklidnil. Po sérii utkání, které nezvládli spíše výsledkově najednou vedli a to jim dodalo na sebevědomí. Březová více držela míč a hrála podle svách not. Chomutov se do žádné šance do konce první půle nedostal a stav se tak nezměnil.

Březová dotáhla utkání do vítězného konce

Kdo čekal nápor Chomutova, byl zklamán. Hosté potvrdili, že v letošní sezoně nejsou venkovní zápasy jejich silnou stránkou. Březová byla lepším týmem a zaslouženě vstřelila druhou branku. V 65. minutě s etrefil Dan Martinec - 2:0. Chmutovští na tento gól zareagovali zvýšenou aktivitou, vytvořili si i šance. Snaha se jim uřít rozhodně nedala, ale rozhodla nezkušenost v jejich řadách a slabá produktivita.

 

Domácí tým v závěru utkání dalším gólem uzavřel zápas. V 88. minutě se prosadil Tomáš Bereczký - 3:0. 

 

Březová dokázala vyhrát po třízápasové sérii proher a znovu se dotahuje blíže první polovině tabulky. Chomutovu se venku nedaří. Prohra v Březové byla osmou venkovní v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "Jsme velice rádi, že jsme zápas tentokrát zvládli herně i výsledkově. Chomutov byl kvalitní soupeř. Měli jsme větší držení míče a ještě 3-4 šance jsme neproměnili. Soupeře jsme vysoko napadali. Ve druhé půli nás Chomutov přitlačil. Po gólu na 2:0 byl už zápas v naší režii."

FC Chomutov
Radek Zaťko - jednatel: "Hrál se líbivý zápas. Byl to vyrovnaný zápas, ale rozhodlo naše neproměňování šancí a chyběl nám důraz. Ve venkovních utkáních hrajeme špatně. Projevuje se mládí našeho kádru, hrajeme jako děti."



Sestavy


FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - J. Šaloun [-] , V. Neudert [-] , D. Peterka [-] (87. D. Nimrichter [-] ) , D. Horvát [-] - M. Kratochvíl [-] (77. T. Bereczký [-] ) , D. Kursa [-] , V. Vrtělka [-] - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-] , P. Veselý [-] (67. M. Stockner [-] )

FC Chomutov
R. Švejda [-] - M. Boček [-] , D. Hána [-] , J. Mužík [-] , V. Kubík [-] , T. Janošík [-] , M. Chaloupka [-] , T. Kunart [-] (75. J. Hyneš [-] ) , J. Maršálek [-] (56. P. Gedeon [-] ) , F. Turek [-] , L. Svoboda [-] (71. T. Svoboda [-] )

Počet diváků: 110. Rozhodčí: DUDA Miroslav - MUDRA Zdeněk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

"Vyrovnaný zápas, který nemá favorita. Březová o gól vyhraje."

Tip: výhra hostů