3:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Všejan s Kovanicemi vítěze nenašla


Branky


46. L. Krupička , 78. L. Krejčík (vl.) , 82. D. Hejduk - 51. J. Vanický , 59. P. Kukla , 84. J. Vanický
7

Všejany s Kovanicemi hrály vyrovnaný zápas, což se podepsalo i na výsledku. První poločas sice skončil bez branek, ale ve druhém se s nimi roztrhl pytel a mužstva si jich mezi sebou rovnoměrně rozdělila 6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nenabídla

Utkání Všejan s Kovanicemi se odehrálo před skvělou kulisou 130 diváků, přičemž zdaleka ne všichni byli příznivci domácího celku.

 

Favorizované domácí mužstvo působilo takto v domácím prostředí klidně, dokázalo držet míč, ale příliš se nehnalo do útoku, kam jej dobře vystupující kovaničtí obránci ani vyloženě nepustili. I na druhé straně končila většina ofenzivních snah spíše kombinací před hranicí šestnáctky, a tak se obě mužstva uchýlila i k několik spíše propagačním střelám z dálky.

 

Vyložené šance se za celou první půli nenaskytly ani jedné ze stran, a tak nebylo divu, že nepříliš záživný a více než vyrovnaný první poločas skončil bezbrankovou remízou. Příchozí diváci mohli jen doufat, že druhá půle jim už nabídne lepší podívanou.

Druhý poločas diváky bavil více

O poločasové přestávce přišel na hřiště zkušený Petr Kukla, který nahradil v útoku mladšího Ondřeje Kubinu. Druhé dějství pak začalo velmi svižně, když se hned po několika desítkách vteřin prosadil z trestného kopu domácí záložník Lukáš Krupička.

 

Během necelé čtvrt hodiny však hosté otočili skóre, když se po centrech z levé strany postupně prosadili Vanický a právě čerstvý Kukla.

 

Po těchto brankách zůstali všejanští hráči několik minut jako opaření, ale jejich nečinnosti hosté využít nedokázali a svůj náskok tak nenavýšili, což se jim vymstilo, když pak Všejany otočily skóre zpět na svou stranu díky vlastnímu gólu Krejčíka a brance Hejduka.

 

Hosté se však nezdali a vložili zbylé síly do útoku, za což byli odměněni vyrovnávací brankou Jana Vanického, který z dvaceti metrů vymetl šibenici. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 

Za fotografie děkujeme Pavle Dvořákové.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout (trenér): Chtěl bych poděkovat fanouškům, které neodradil výbuch s Rožďalovicemi a kteří přijeli autobusem a připravili nám domácí atmosféru. Děkuji i hráčům za předvedený výkon, nejvíce vynikl Jan Vanický ve středu zálohy. Co se zápasu týče, musel se líbit a remíza je spravedlivá. Dobrý výkon nepředvedli jen sudí, ale to se tak někdy stane.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Štrbík [-] , M. Nápravník [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] (40. D. Hejduk [-] ) , J. Náhlovský [-] , L. Krupička [-] , J. Říha [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , L. Michl [-] (59. M. Kubín [-] )

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - O. Kubina [-] (46. P. Kukla [-] ) , J. Král [-] , J. Jelínek [-] (76. T. Černý [-] ) , D. Poklop [-] (82. P. Fiferna [-] ) , P. Suchý [-] , Z. Gajdoš [-] (63. A. Hobort [-] ) , L. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , M. Stránský [-] , J. Vanický [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Karlík Milan - KUBERA Milan, ČEMUS Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza