1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Rožďalovic byl vyloučen za facku, jeho mužstvo pak prohrálo


Branky


12

Velmi vyrovnaný souboj Všejan s Rožďalovicemi ovlivnila neobvyklá situace, kdy byl hostující kapitán Jan Žoha vyloučen za facku, kterou uštědřil kapitánovi Všejan Tomáši Šáfrovi. Proti oslabenému soupeři si pak Všejany poradily a vstřelily jediný gól zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta přišla brzy

Zápas Všejan s Rožďalovicemi se hrál před slušnou diváckou návštěvou a od začátku nabízel atraktivní podívanou. Běhaví hosté byli domácím nepříjemnými soky díky kombinační hře, tvrdým obráncům i individuálním kvalitám jednotlivých hráčů. Zcela vyrovnaná hra však nevedla k velkému množství šancí.

 

První tutovka přišla kolem 15. minuty, kdy zcela osamocený domácí Říha nedostatečně razantně hlavičkoval z úrovně penalty. Rožďalovice postupně začaly ohrožovat domácí obranu velmi nebezpečnými rychlými protiútoky, z nichž bylo několik zakončených, avšak branka z žádného nevzešla.

 

Vývoj zápasu zcela ovlivnila situace ze 34. minuty, kdy dal Jan Žoha facku domácímu Šáfrovi. Tato situace se sice udála za zády sudího Bureše, ale pomezní jej upozornil a následovala červená karta. Bránící se oslabení hosté do přestávky remízu udrželi.

Krupička se trefil z přímého kopu

O poločasové přestávce odešel ze hry domácí David Král, nahradil jej Martin Kubín. Všejany dostaly od trenéra Jana Truksy pokyn, aby si nepouštěly do hlavy, že hrají proti deseti, a aby udržely tempo hry.

 

Jak se ukázalo, Truksa měl pravdu, když očekával, že se hosté budou snažit zvrátit výsledek na svou stranu rychlými protiútoky. Díky nim byli nebezpeční i přes početní nevýhodu. Hostům se dokonce povedlo trefit břevno a krátce na to musel domácí brankář vyškrábnout razantní hlavičku opět na břevno.

 

Jedinou branku zápasu pak vsítil v 77. minutě všejanský krajní obránce Lukáš Krupička, jehož razantní přímý kop z 22 metrů zvládl brankář Černý jen lehce tečovat do horního rohu.

 

Hosté následně hru otevřeli a domácí je za to mohli potrestat několika brankami, ale žádnou ze šancí neproměnili, a strachovali se tak o výhru do poslední minuty. Nakonec však 3 body získali a svého soupeře v tabulce přeskočili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Šlo o tvrdě vydřenou výhru, k níž nám samozřejmě pomohla červená karta pro soupeřova kapitána. Mrzí mě, že jsme se museli o výhru strachovat do poslední chvíle, ale jsem rád, že jsme to zvládli a Rožďalovice jsme v tabulce přeskočili. Na podzim nám Rožďalovice ukradly výhru gólem brankáře po rohovém kopu v nastavení, tak je to trochu pomsta.Sudí zápas odřídili slušně, z hráčů zaujali Miech a Krupička.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Král [-] (46. M. Kubín [-] ) , P. Novák [-] , M. Štrbík [-] , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , J. Náhlovský [-] , L. Krupička [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] , L. Hofírek [-]

FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - T. Pavel [-] , P. Vlasák [-] (84. T. Havlík [-] ) , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , M. Najmon [-] , J. Chlomek [-] , J. Hojsák [-] , J. Žoha [-] , J. Kubín [-] , L. Dont [-]

ŽK: 22. L. Hofírek , 34. l. Nastoupil - 86. T. Pavel . ČK: 34. J. Žoha .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - HAVLAS Petr, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Klaus

Expert: Vít Caudr
Tip experta: výhra domácích

Doma jsou Všejany silné, potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích