1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany v Jíkvi zachránily cennou remízu


Branky


8

Všejanům se podařilo zaskočit favorizovanou Jíkev, z níž si odvezly bod za remízu, kterou v 80. minutě trefil Putorík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva hýřila aktivitou

Nepěkné deštivé počasí sice zavinilo bídnou diváckou návštěvu, kvalitu fotbalu však neovlivnilo. Obě mužsva hrála technicky a aktivně, byla na nich znát touha po vítězství.

 

Jíkevští záložníci sice potvrzovali svou technickou a pohybovou kvalitu a skvěle tvořili hru, všejanská obrana však hrála velmi dobře, a tak se hra přelévala ze strany na stranu. V první šanci zápasu se pak ocitli hosté. Po špatném nákopu příliš vysunutého brankáře Caudra napálil Tomáš Šáfr ze středového kruhu míč tak, že se snášel pod břevno, ale Caudr se stihl vrátit.

 

V polovině prvního dějství se ujali vedení favorizovaní domácí. Po pěkné akci na levé straně poslal jíkevský hráč výbornou patičkou do šance svého spoluhráče, jehož střelu dokázal brankář Miech jen vyrazit nohou k Marku Benešovi, který už síť rozvlnil.

 

Jíkevští mohli své vedení brzy zdvojnásobit, ale střela ze slibné standardní situace zamířila nad břevno. V závěru první půle pak tlačili po sérii rohovývh kopů naopak hosté, kteří se navíc neúspěšně dožadovali pokutového kopu po stažení Švába, ale gól nedali.

 

Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Putorík trefil cennou remízu

O poločasové přestávce nahradil na hřišti domácího Tomáška Balcar. Všejanští navázali na velmi dobrou hru ze závěru prvního poločasu a ihned si vytvořili velký tlak. Jíkevští se museli chvílemi uchylovat k pouhým odkopům a měli ze hry možná o něco méně než soupeř.

 

Všejany si pak vybojovaly další sérii rohových kopů, načež si na jeden z nich naskočil stoper Jaroslav Putorík a hlavou se postaral o zasloužené vyrovnání.

 

V závěru utkání přestalo pršet a obě mužstva ze sebe vydala maximum, bylo vidět, že ani jedno nebylo s remízou zcela spokojené. Jíkev si vytvořila tlak sérií rohových kopů, hosté zase měli dva slibné rychlé protiútoky. Přes šance na obou stranách už však nikdo vítězství netrefil.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): S úrovní zápasu i s výsledkem jsem velmi spokojený. Remíza odpovídá průběhu zápasu. Jsou-li domácí kompletní, body se z Jíkve často nevozí. Jediné, co může mrzet, je, že na takovýto zápas nebyli delegováni rozhodčí a laici na čárách pomáhali spíše svým týmům.

Sokol Všejany
Vít Caudr (hrající trenér): Všejanští byli výborně kondičně připravení a občas nám nepříjemně zatápěli. Museli jsme dvakrát nuceně střídat, což naší hře vůbec neprospělo, ale hosté měli též jedno vynucené střídání. Vyrovnání bylo bohužel mou vinou. Špatně jsme to rozestavěli na druhou půli a také jsem špatně vyhodnotil onen klíčový centr. Dle mého názoru šlo o nadstandardní okresní utkání se spravedlivým výsledkem. Za dobrou a férovou hru bych pochválil obě mužstva.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - J. Schubert [-] (15. T. Debnár [-] ) , O. Winter [-] (79. M. Kyloušek [-] ) , T. Fichtner [-] , M. Beneš [-] , J. Tomášek [-] (46. J. Balcar [-] ) , D. Veselý [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] , M. Šváb [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] (24. P. Bouška [-] ) , l. Nastoupil [-] , M. Nápravník [-] , L. Krupička [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] , L. Hofírek [-]

ŽK: 15. M. Kóňa , 53. J. Balcar , 60. M. Beneš , 78. T. Debnár - 16. M. Šváb , 18. J. Říha , 34. P. Bouška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klíma Miroslav - JOUZA Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Jiří Kumstýř
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Jíkev doma body nikomu snadno nedaruje a ani tentokrát tomu nebude jinak. Tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích