Derby pro domácí


Branky


11. J. Varyš (p.) , 25. F. Rokůsek , 89. M. Dvořák - 13. M. Pešek
23

Začátek jara začal velkým derby. Na podzim to byla jednoznačná záležitost Netolic. Tentokrát tolik branek nepadlo, ale spokojenější jsou opět hráči Netolic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl tři branky

Domácí tým vyhrál na podzim 6:0, přesto věděl že je nebude čekat nic jednoduchého. Úvod zápasu byl plný nepřesností a spíše se hrálo ve středu pole. V 11.minutě dostal Varyš přihrávku od Jirkovského a byl ve vápně faulován. K penaltě se postavil sám Jakub Varyš a s přehledem překonal Hanzala 1:0. Ve 13.minutě Sedlec zahrával volný přímý kop ,který letěl na přední tyč a hlavou ho prodloužil Martin Pešek a bylo srovnáno 1:1. Ve 25. minutě se prosadil hlavou Filip Rokůsek po přímém kopu od Balouška 2:1. Okolo 30.minuty dostal krásnou přihrávku mezi obránce Vlášek od Jirkovského ,ale útok byl přerušen pro ofsajd. Poté se dostal do velké šance Milan Pešek, když po špatné rozehrávce od obránce byl sám před Plojharem, ale minul. Ke konci poločasu vystřelil Meindl a Hanzal musel vyrážet na roh. To bylo v prním poločase vše

Výhru domácích pojistil v úplném závěru mladý Dvořák

Ve druhém poločase se hra moc neměnila. Sedlec se o trochu víc tlačil dopředu a nakopával dlouhé balóny na Šindeláře, na kterého bylo dost faulů. Netolice měli ještě pár slibných šancí, ale žádná z nich se neujala až v 89.minutě po několika střelách ve vápně se ujala až dorážka Miroslava Dvořáka a ten zvyšoval na 3:1 a bylo o vítězi rozhodnuto. Netolice se drží na špici tabulky a v dalším kole zajíždí na hřiště Kamenného Újezda. Sedlec přivítá na svém hřišti rezervu Malše Roudné.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Čekalo nás derby a věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas. V zimě nám odešli nejlepší střelci Chromý s Tomášem Kučerou a další ztráty do sestavy přišly před zápasem, ale na to už jsme poměrně zvyklý, protože nás to provází celou sezonou. S vědomím, jak dopadl poslední vzájemný zápas, jsme chtěli hrát hlavně dobře odzadu a to se nám myslím celkem dařilo. V prvním poločase přišla penalta pro domácí, která se dala pískat, ale také nemusela, nicméně rozhodčí pískl, takže byla. Vzápětí se nám podařilo Martinem Peškem srovnat. A mohli jsme jít i do vedení, ale bohužel jsem netrefil z otočky prázdnou branku. A tak se vedení ujali domácí, po standardce. Pak jsem neproměnil ještě jednu velice dobrou šanci, což mě mrzí, protože kdybych se alespoň jednou trefil, mohl zápas vypadat jinak. Druhý poločas byl hodně rozkouskovaný po odpískaných faulech na obě strany. Hrál se hodně bojovný fotbal a pro oko diváka asi ne moc pohledný. Třetí branku jsme dostali v samém závěru, když jsme vysunuli obránce dopředu. Netoličtí měli po celý zápas o trochu více míč na svých kopačkách, my budeme muset přidat hlavně ve hře dopředu a také v proměňování šancí. Nezbývá nám než pogratulovat domácím a příště vyhrát náš domácí zápas.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - PÍCHA Karel, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2019 12:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že zopakujeme výkon z posledního podzimního zápasu a všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích