Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd nezvládl domácí utkání proti Hrdějovicím


Branky


30

Kamenný Újezd potvrdil ,že jeho výkony jsou jako na houpačce. Hostujicí tým před týdnem doma prohrál a tak chtěl nějaký ten bod urvat venku. Nakonec se mu to až nečekaně snadno podařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro hosty

Zapas začal vyrovnaně. Hned v 5. minutě mohl skorovat Ridvan, ale po Studničkově přihrávce mu balon přeskočil nohu tudíž netrefil prázdnou bránu. První gól zápasu vstřelil Martin Miklík, když na vápně si poradil s obráncem a stál osamocen proti domácímu gólmanovi, kterého odstřelil 0:1. A pro domácí bylo ještě hůře, domácí obránce v souboji s Miklíkem zahrál rukou, nutno podotknout, že to byla sporná situace, ale rozhodčí měl jasno. Na penaltu se postavil Miroslav Studnička a střelou doleva nahoru v klidu proměnil 0:2. Hned o chvíli později rozehrával standardní situaci ze strany vápna Miklík, po nepovedené střele Stráského se dostal míč až k Miroslavu Ridvanovi, který z malého vápna překonal Kvasničku 0:3. Ještě před poločasem utekl všem domácím Miklík, který běžel sám na brankáře, situaci vyřešil přihrávkou na úplně volného Miroslava Studničku, který dovedl míč do prázdné brány 0:4. Hostujicí tým, tak mohl být po prvním poločase maximálně spokojen.

Hostující tým přidal další dvě branky

Po poločase se domácí nezdaval a snažil se s výsledkem něco udělat, ale vyloženou šanci neměl. Naopak hostujicí tým hrozil z brejků, ale Studnička dvakrát vstříc Kvasničkovi odmítl završení hattricku. Domácí tým ještě přišel o Radka Soukupa, který uviděl přísnou červenou kartu. Hostujicí tým navýšil vedení, když po Miklíkově rohu si našel nejlépe balon Zdeněk Filípek, který hlavou nedal Kvasničkovi šanci 0:5. Domací tým se nakonec dočkal snížení, kdy po centru ze strany domácí Filip Filip dorážel míč do odkryté brány 1:5. Ještě v poslední minutě zahrával standardní situaci na hranici vápna Přemysl Kukačka, který krásnou střelou na zadní tyč vstřelil branku 1:6. Hrdějovice mohou být maximálně spokojeni a v příštím kole přivítají Boršov nad Vltavou. Kamenný Újezd čeká venku Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Valenta (hráč): Z naší strany hodně nepovedený zápas, zvlášť první půle, kdy to byl od nás spíše zmatek. Musíme se z toho rychle oklepat, poučit z vlastních chyb a přenést to do dalších zápasů, které nás čekají.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že musíme bodovat po nešťastné domácí prohře. Hráli jsme dobře do předu a vytvářeli jsme si dobré šance, jen škoda, že je všechny nedokážeme proměnit. Doufám, že nám tento zápas dodal sebevědomí do další kol. Jinak za dnešní výkon musím pochválit celý tým.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , M. Svobodný [-] (46. J. Stegbauer [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] (76. F. Filip [-] ) , J. Rožboud [-] (31. V. Mráz [-] ) , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , M. Valenta [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] (61. P. Pimienta [-] ) , M. Hondlík [-] , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-]

ŽK: 25. R. Soukup , 60. J. Stegbauer , 69. M. Valenta , 76. M. Sládek , 89. D. Průdek - 23. Z. Filípek . ČK: 60. R. Soukup .
Hráči zápasu: M. Studnička , M. Miklík .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - SYROVÁTKA Jan, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Martin Valenta
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 2:0, že na domácím hřišti zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích