Dolní Dvořiště vyloupilo Loučovice


Branky


30

Souboj týmu ze spodku tabulky skončil vítězně pro hostujicí Dolní Dvořiště. To o svých třech bodech rozhodlo v poslední minutě zápasu a bodově se dotáhlo právě na Loučovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Zápas začal z obou stran opatrně a bez větších šancí. Pro oko diváka se hrál špatný fotbal, byl to spíše boj s velkým počtem žlutých karet a s velkým počtem nepřesností. Hostům se vůbec nedařilo a domácí tým, když už se dostal do šance, tak ji zakončil nepřesně a jednou domácí tým trefil tyč. První poločas toho ke koukání opravdu moc nenabídl.

Václav Lattner rozhodl v poslední minutě o třech bodech pro svůj tým

Druhý poločas začal tam kde skončil ten první. Byl to boj se spoustou zkažených přihrávek. Dolní Dvořiště šlo navíc do deseti, protože se deset minut po příchodu z kabin nechal vyloučit Jakub Kubík. Přesilovku, ale domácí tým nezužitkoval. Dvakrát trefil domácí tým břevno, jednou zakončení zastavila tyč hostujicí branky. A další šance domácí tým také nevyužil. V bojovném utkání padlo devět žlutých karet, jedna červená a přišla i další sporná situace, kdy nejdříve rozhodčí pískl domácím penaltu a pak ji odvolal. Nakonec v posledních vteřinách zápasu přišel pro domácí šok. Ne nijak nebezpečná střela Václava Lattnera skončila k údivu všech v domácí brance a přisoudila tak zlaté tři body hostům. Velice hořká pilulka pro domácí tým. Ten jede za týden na Sedlec. Dolní Dvořiště přivítá Frymburk.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (hráč): Trefili jsme dvakrát tyč, dvakrát břevno, měli jsme další šance, půl hodiny jsme hráli proti desíti, když Kubík po asi pátém žlutém faulu byl vyloučen, rozhodčí nám odvolal nesmyslně penaltu, ačkoliv u nás VAR nemáme, nakonec dostaneme takovou šmudlu z ofsajdu. Štěstí nám nepřálo, bude třeba přát jindy.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Loučovic jsme jeli s vědomím,že se můžeme výhrou dotáhnout bodově právě na soupeře . Ztráta bodů už by byl opět průser. Bohužel jsme ale nenavázali na zlepšené výkony posledních zápasů. Zejména v první půli jsme nehráli dobře. Pak se nám vykartoval Kubík a před námi 35 minut v deseti. Paradoxně se naše hra zlepšila a dokázali jsme soupeře trápit. I když jsme přežili 2x břevno a 1x tyč dokázali jsme v poslední minutě udeřit. Pro nás zlaté body. Pro domácí ztráta. Jinak doufám,že to oba udržíme. Byla by škoda kdyby se v tak krásných areálech hrál jen okresní přebor. Budu se opakovat,ale Krenauer hraje výborně na stoperu.



Počet diváků: 97. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2019 13:32
Hodnocení zápasu
22. 4. 2019 13:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Petr Fišer
Tip experta: výhra hostů

Myslím že hosté znovu překvapí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích