1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk opět bodoval


Branky


27

Frymburk chytl v posledních kolech výbornou formu a daří se mu pravidelně bodovat. Svoji formu potvrdil i venku na hřišti Kamenného Újezda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostím

Frymburk začal lépe a hendp o pěti minutcáh pálil Fatura nad branku. O minutu později netrefil branku ani Petscher. A stejně si vedl i Budík z přímého volného kopu. Pak se osmělil domácí tým, ale střelu Soukupa vyrazil Vítek. Frymburk byl blízko k brance po střele Šislera. Ta ale orazítkovala tyč a následnou dorážku skvěle chytil domácí Kořínek. A tak udeřilo na druhé straně. Po dobře zahrané standartce se trefil Radek Soukup 1:0. Domácím vedení vydrželo deset minut, pak vyrovnal z přímého volného kopu Jan Šisler 1:1. A pro domácí bylo ještě hůře, protože před koncem prvního poločasu se trefil Jan Rillich 1:2. Kamenný Újezd mohl do přestávky vyrovnat, ale další střelu vyrazil Vítek. 

Frymburk přidal další dvě branky

Druhý poločas začal střelou Šislera se kterou si domácí Kořínek poradil. Pak už se Frymburk dočkal, když se přesně trefil Stanislav Budík 1:3. a o dvě minuty později bylo rozhodnuto. Jan Šisler přidal sovu druhou branku v zápase a zvýšil už na 1:4. Do kocne zápasu už branka nepadla a Frymburk tak pokračuje v dobrých výsledcích. Naopak domácímu Kamennému Újezdu se nedaří a dostává se do horší pozice v tabulce. V příštím kole přivítá Frymburk doma Boršov nad Vltavou. Kamenný Újezd jede do Zlaté Koruny. 

 



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
V. Kořínek [-] - F. Filip [-] (46. M. Svobodný [-] ) , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] , R. Kočí [-] (83. D. Šafka [-] ) , M. Valenta [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - V. Liebl [-] (60. M. Vágner [-] ) , D. Antl [-] (70. M. Neumann [-] ) , P. Píšek [-] , D. Račák [-] , F. Fatura [-] , J. Rillich [-] , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , J. Šisler [-]

ŽK: 55. R. Kočí - 17. S. Budík .
Hráči zápasu: J. Šisler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - HNILIČKA Jaroslav, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Stanislav Čutka
Tip experta: remíza

Tady to vidím na plichtu.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích