2:5
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 14:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk vyhrál i v Netolicích


Branky


40. J. Varyš , 43. D. Andres - 15. J. Rillich , 37. L. Matúš , 52. P. Petscher (p.) , 72. S. Budík , 76. S. Budík
23

Frymburk po nepovedeném vstupu do jarní části nabral v posledních kolech velikou formu a potvrdil to i na hřišti favorizovaných Netolic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Domácí tým chtěl odčinit prohru v posledním kole v Loučovicích, ale Frymburk byl zásadně proti. V 15.minutě šel do vedení Frymburk, když se za obranu dostal po promáchnutí Urbana k míči Jan Rillich, ten ze strany vápna šel na Kabelku a překonal ho střelou po zemi na přední tyč 0:1. Ve 37.minutě se dostal do úniku za obranu Lukáš Matúš a překonal Kabelku po druhé 0:2. Ve 40.minute se prosadil střelec Netolic Jakub Varyš a snížil na 1:2. Ve 44.minutě se dostal míč až k hostujícímu brankáři, ten nastřelil Daniela Andrese a od něj se míč odrazil do brány a srovnal na 2:2. Za remízového stavu se šlo do kabin.

Frymburk převážil misky vah na svou stranu

Druhý poločas začal opět lépe pro Frymburk, když v 52.minutědomácí brankář udělal faul v pokutovém území a byla nařízená penalta. K té se postavil Petr Petscher a s přehledem proměnil 2:3. V 72.minutě se dostal Frymburk opět do samostatného úniku v režii Stanislava Budíka, ten si věděl rady a překonal golmana Kabelku počtvrté 2:4. To nebylo všechno a v 76.minutě poslal centr do vápna jeden ze záložníků Frymburka a osamocen Stanislav Budík opět zavěsil 2:5. Domácí tým měl také nějaké šance, ale v tomhle zápase se jim nedařilo vůbec nic. Frymburk si po zásluze veze tři body. V dalším kole jedou Netolice do Zlaté Koruny. Frymburk hostí Malše Roudné B.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Dnešní utkání jsme bohužel nezvládli jak výsledkově, tak především herně. Hrajeme bezkontaktní fotbal. Jsem zklamaný z naší hry, kdy se soupeř rozběhne středem zálohy a my se jen koukáme, jak z nás dělá pouhé figurky. Hráčům do hlavy nevidím. V kabině se hecujeme, jsme odhodlání bojovat, ale na hřišti to vypadá úplně jinak. Jediný, kdo bojoval, byl Míra Baloušek. První poločas se nám podařilo ještě vyrovnat. Ve druhém poločase opět po hrubé chybě domácí obrany soupeř kopal penaltu, kterou s přehledem proměnil. Zbytečnými ztrátami ve středu pole jsme přicházeli o míče a soupeř nás z brejků trestal. Hostům gratuluji ke zcela zaslouženému vítězství, naši hráči se nad sebou budou muset zamyslet, protože s takovým výkonem dostaneme příště ve Zlaté Koruně pěknou nadílku.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Kluci hráli skvěle. Až na dvě zaváhání na konci prvního poločasu, kdy dovolili netolickým vyrovnat (ze strachu že sklapne Csaplárova past), byli celý zápas lepší než domácí a zaslouženě odvezli body na jih k jezeru. Navíc padly žluté karty za řeči, takže se i pěkně naplní týmová pokladna = spokojenost sportovní i ekonomická



Sestavy


1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - D. Andres [-] , J. Varyš [-] (77. J. Vondrka [-] ) , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , S. Šulc [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , J. Skála [-] (70. V. Vlášek [-] ) , V. Jelínek [-] , J. Pivoňka [-] (68. M. Dvořák [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - L. Matúš [-] (73. F. Mertl [-] ) , J. Rillich [-] , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , P. Tichovský [-] (87. P. Bureš [-] ) , F. Fatura [-] , J. Šisler [-] , D. Antl [-] , R. Mertl [-] , M. Mrázik [-] (46. S. Budík [-] )

ŽK: 45. J. Lukáš , 61. S. Šulc - 19. P. Petscher , 49. R. Mertl , 79. J. Šisler .
Hráči zápasu: J. Šisler , J. Ribár , F. Fatura .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - ŠVEC Hynek, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Netolice mají kvalitní tým a doma si to pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů